Odredbe i uslovi korištenja

Pažljivo pročitajte ove uslove i odredbe jer sadrže važne informacije o Vašim pravima i obavezama kada koristite capitolestate.com ("ova web stranica"). 
Posebnu pažnju skrećemo na klauzulu 5 (garancija) i klauzulu 6 (odgovornost).

1. Uvod

2. Intelektualno vlasništvo

Autorska prava i sva druga prava intelektualne svojine na ovom sajtu (uključujući sve žigove, oznake usluga, trgovačka imena, tekst, grafiku, kod, datoteke i veze) pripadaju nama ili našim davaocima licence. Možete preuzeti materijal sa ovog sajta samo u svrhu korišćenja ove stranice. Međutim, ne smijete kopirati, prenositi, modificirati, ponovno objavljivati, pohranjivati (u cijelosti ili djelomično), uokviriti, prenijeti ili povezivati na bilo koji materijal ili informacije, ili preuzeti sa ove stranice bez našeg prethodnog pismenog pristanka.

3. Vaše obaveze i ponašanje

Prihvatate da ste isključivo Vi odgovorni da osigurate da Vaš računarski sistem ispunjava sve relevantne tehničke specifikacije neophodne za korišćenje ovog sajta i da je Vaš računarski sistem kompatibilan sa ovim sajtom.

4. Zabrana pristupa web stranici

Zadržavamo pravo da zabranimo korisnicima pristup ovoj stranici, na trajni ili privremeni način prema vlastitom nahođenju. Svaki takav korisnik će biti obaviješten i ne smije tada pokušavati koristiti ovu stranicu pod bilo kojim drugim imenom ili putem bilo kojeg drugog korisnika.

5. Garancija

Iako nastojimo osigurati da bilo koji materijal koji je dostupan za preuzimanje sa ove stranice ne bude kontaminiran na bilo koji način, ne jamčimo da će takav materijal biti bez infekcije, virusa i/ili sličnog koda.

6. Odgovornost

Neće se smatrati da ništa u ovim Uslovima isključuje našu odgovornost prema Vama za smrt ili ličnu povredu proisteklu iz našeg nemara, ili lažnog predstavljanja.

A. bilo koji indirektni, posljedični, specijalni ili kazneni gubitak, štetu, troškove i izdatke 
B. gubitak dobiti 
C. gubitak poslovanja 
D. gubitak reputacije 
E. iscrpljivanje dobre volje ili gubitak, oštećenje ili korupciju podataka


7. Pravna nadležnost

Na ove Uslove primjenjivat će se turski zakon. Neopozivo se slažete da će sudovi Turske imati isključivu nadležnost za rješavanje bilo kojeg spora koji može nastati iz, pod ili u vezi sa ovim Uslovima i u te svrhe neopozivo predati sve sporove isključivoj nadležnosti Turskih sudova.

8. Obavještenja

Sva obavještenja daju se:

9. Putovanje u Tursku - Razgledanje

   - 9.1 Općenito

Izleti sa razgledanjem su poslovna putovanja koja Capitol Estate organizuje, uz saglasnost klijenta, kako bi se klijentu ponudila mogućnost da dođe u Tursku i lično pogleda nekretnine od interesa i uključuje sljedeće usluge SAMO za regiju Alanje i Antalije;

 

   - 9.2 Troškovi

Dok se putovanja za razgledanje nude klijentu bez naknade tj. besplatno, Capitol Estate zadržava pravo da naplati avionske karte ako i kada klijent odluči da odustane od kupovine nekretnine na kraju putovanja za razgledanje. Capitol Estate također zadržava pravo da naplati klijentu punu cijenu putovanja za razgledanje (plus kazne ako i kada je potrebno), ako i kada je jasno da klijent nema ozbiljnu namjeru da kupi nekretninu. Ako i kada klijent odabere doručak/ručak/večeru i/ili izlete bez pomoći predstavnika Capitol Estate-a, klijent prihvata da plati svoje troškove, osim ako Capitol Estate ne navede drugačije.

   - 9.3 Osiguranje

Dok Capitol Estate poduzima sve potrebne mjere kako bi osigurao sigurno putovanje za klijenta, Capitol Estate NE može se smatrati odgovornim za bilo kakav gubitak i/ili oštećenje ličnih stvari do kojih može doći tokom putovanja. Svim klijentima se preporučuje da imaju potpuno osiguranje, uključujući međunarodne štete.

10. Povratne informacije kupaca

Mi upravljamo sistemom kako bismo osigurali da se sve povratne informacije kupaca obrađuju pošteno i dosljedno, te da se pravilno evidentiraju. Pozdravljamo sve Vaše sugestije o tome kako bismo mogli poboljšati našu uslugu. Molimo da nam pišete u Službi za korisnike, Mahmutlar Kasabasi, Cumhuriyet Mahallesi, Barbaros Caddesi, Is Bankasi Karsisi, Alanya-TURSKA, ili nam pošaljite e-mail. Naš cilj je da uvažimo sve povratne informacije kupaca, međutim, to se ne može garantirati.

11. Općenito

Možemo s vremena na vrijeme promijeniti sadržaj ove web stranice ili suspendirati ili ukinuti bilo koji aspekt ove stranice, što može uključivati i Vaš pristup njoj. Podložno tome da Vas obavijestimo o suprotnom, sve izmjene ili novi sadržaj na ovoj stranici podliježu ovim Uslovima.

Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: