Kupi Nekretninu na Prodaju u Istanbulu

Dobrodošli u veličanstveni grad Istanbul, gdje se Istok i Zapad susreću, a povijest siječe put ka modernosti. Capitol Estate vam pruža podršku u navigaciji kroz veliko i raznovrsno tržište nekretnina u ovom kulturnom i ekonomskom megalopolisu. Bilo da tražite elegantni apartman, prostranu vilu, komercijalni prostor ili luksuzni penthouse apartman, Istanbul nudi nevjerojatan niz opcija nekretnina koje odgovaraju svakom preferencijumu i proračunu.Pročitajte više

Privlačnost Istanbulskog Tržišta Nekretnina

Istanbul nije samo kulturno srce Turske, nego i globalni grad koji privlači investitore i stanovnike iz cijelog svijeta. Jedinstvena geografska lokacija grada kao mosta između dva kontinenta čini ga strateškom investicijskom lokacijom. Istanbulsko tržište nekretnina profitira kontinuiranim priljevom i međunarodne i domaće potražnje, pogođeno živopisnom ekonomijom, bogatom poviješću i nevjerojatnom prirodnom ljepotom.

Tipovi Dostupnih Nekretnina

Istanbulski pejsaž nekretnina je raznolik kao i kultura grada. Evo nekih ključnih tipova nekretnina u koje možete investirati:

Kupovina Nekretnine u Istanbulu

Kupovina nekretnine u Istanbulu može biti profitabilna investicija, ali zahtjeva detaljnu planiranje i razumijevanje lokalnog tržišta. Evo kako možete početi:

Opcije Nekretnina po Distriktima u Istanbulu

Istanbul nudi širok raspon stambenih i komercijalnih objekata kroz svoje mnoge distrikte, svaki od njih s jedinstvenim karakteristikama i investicijskim potencijalima. Evo detaljnijeg uvidaa u neke ključne distrikte:

Započnite Pretragu Nekretnina u Istanbulu

Da biste započeli pretragu, koristite naprednu alatku pretrage na lijevoj strani naše stranice. Ovaj alat vam omogućuje da filtrirate nekretnine na temelju specifičnih kriterija poput lokacije, tipa, cjenovnog raspona i mnogo više. Naš opširni portfelj nekretnina vam pruža mogućnost da istražite različite opcije i pronađete nekretninu koja najbolje odgovara vašim potrebama.

Jeste li spremni istražiti raznoliko tržište nekretnina u Istanbulu? Kontaktirajte Capitol Estate danas, da biste saznali kako naša stručnost može pomoći u donošenju informiranih investicijskih odluka u navigaciji složenošću istanbulskog tržista nekretnina. Dopušteno nam da vam pomognemo u pronalaženju idealne nekretnine u ovom dinamičnom gradu. Kontaktirajte nas sad i napravite prvi korak ka osiguravanju svoje budućnosti u Istanbulu.

Most u Istanbulu koji povezuje Aziju i Evropu
Istanbul Nekretnine nude odličnu vrijednost za novac

Jeftine nekretnine u Istanbulu

Iako je Istanbul poznat po visokim cenama nekretnina, to ne znači da u gradu nema i jeftinijih kuća i stanova. To je pogotovo slučaj kada su u pitanju objekti u prigradskim naseljima, nešto udaljeniji od obale i aerodroma. 

Odabir ovakvih jeftinijih objekata ima svoje prednosti i mane. Sa jedne strane, Vaš inicijalni trošak će biti dosta niži, kao i porezi koje ćete morati da platite. Takođe, ova prigradska naselja su daleko mirnija od samog grada.

Ipak, ovi delovi grada su dosta manje ekonomski razvijeni i često imaju lošiju infrastrukturu, zbog čega preporučujemo da dobro razmislite pre nego što se odlučite za lokaciju na kojoj želite da kupite nekretninu.

Bez obzira na Vašu konačnu odluku, zaposleni agencije Capitol Estate su Vam na raspolaganju za sva pitanja vezana za kupovinu i isplativost jeftine stanovi u Istanbulu

Istanbul Lokacija nekretnina na karti

Kupite nekretnine u Istanbulu.

Kada se odlučite na kupovinu nekretnine u Istanbulu, potrebno je da se upoznate sa nekoliko stvari. Za početak, zahvaljujujući svom visokom nivou ekonomskog razvoja, Istanbul je jedan od najskupljih gradova u Turskoj, kako po pitanju cena nekretnina tako i kada govorimo o troškovima svakodnevnog života.

Ipak, Istanbul je ipak jedna od najboljih destinacija u Turskoj za kupovinu nekretnine, budući da je uvek možete izdati kada je ne koristite, a i sam grad je odlično mesto za život i rad, pogotovo za visoko obrazovane radnike.

Što se tiče samog procesa kupovine nekretnine u Istanbulu preko agencije Capitol Esate, on obično izgleda ovako:

Za početak možete pogledati ponudu različith nekretnina na našem sajtu, koristeći filter da odaberete Istanbul kao lokaciju, kao i da pogledate cene i karakteristike svake nekretnine.

Pročitajte više
Nekretnina na prodaju u Istanbul po pristupačnoj cijeni

Zatim klinkite na dugme za zahtev besplatne brošure. Na ovaj način ćete dobiti dodatne informacije na svoju email adresu, a ubrzo će vam se javiti i neko od naših agenata kako bi odgovorio na vaša pitanja i pomogao vam oko daljeg planiranja kupovine.

Ukoliko želite da nekretninu vidite i uživo, postoji opcija besplatnog obilaska objekta za koji ste zainteresovani. Ukoliko niste sigurni koji biste objekat da kupute, možete obići i više od jednog. 

Kada se budete odlučili na kupovinu nekog objekta, naši agenti će vam asistirati oko nabavljanja sve neophodne dokumentacije, sastavljanja kupoprodajnog ugovora i rešavanja birokratskih problema.

Takođe Vam možemo odgovoriti na sva pitanja i nedoumice koje imate u vezi sa procesom kupovine stanovi u Turskoj prodaja.

Naposletku, kada se ugovor potpiše, mi uzimamo svoju proviziju iz same cene nekretnine, tako da Vi ne plaćate nikakve dodatne troškove.

Luksuzne nekretnine u Istanbulu

Kao što smo već rekli, Istanbul je verovatno i najskuplji grad u Turskoj kada je u pitanju cena po kvadratu. Stoga ne treba da čudi da je grad prepun luksuznih nekretnina na prodaju, od kojih se mnoge nalaze i u našoj ponudi. 

Kada se odlučujete za kupovinu luskuzne nekretnine u Istanbulu, vaša prva briga će verovatno biti lokacija, udaljenost od aerodroma i glavnih puteva, praćena kvadraturom i kvalitetom gradnje. Ono što je zajedničko svim luksuznim nekretnininama u Istanbulu je da su legalne, kvalitetno opremljenje i sagrađene od najboljih materijala, kao i se mogu lako izdati u onim mesecima kada ih ne koristite.

Naši agenti su spremni da Vas posavetuju i razreše sve nedoumice koje imate, kao i da organizuju besplatan obilazak nekretnine pre nego što finalizirate kupovinu.

Za kraj, treba reći da nekretnine sa cenom od preko 250.000 evra sa sobom donose i pravo da aplicirate za Tursko državljanstvo, što je samo još jedan razlog da se odlučite za luksuznu nekretninu ukoliko možete sebi da je priuštite. 

Zaključak

Sa svojom bogatom istorijom i kulturnom baštinom kao i razvijenom infrastrukturom, Istanbul je trgovinski i poslovni centar Turske, čineći ga odličnom lokacijom za preseljenje ili širenje biznisa. 

Agencija Capitol Estate ima dugogodišnje iskustvo u pomaganju stanovnicima BiH i okolnih zemalja u ovom procesu, a naša bogata ponuda prepuna je nekretnina u Istanbulu za svačiji džep. 

Najčešće postavljana pitanja:

Kako doći do nekretnine u turskoj prodaja ?

Najjednostavniji i najbezbedniji način da dođete do nekretnine u Istanbulu je kupovinom uz posredovanje za to registrovane agenicje.

Agencija Capitol Estate se već dugi niz godina bavi prodajom nekretnina u Istanbulu strancima, a naši agenti imaju sve zakonski neophodne dozvole i veliko iskustvo u ovom poslu, čineći čitav proces daleko sigurnijim za Vas.


Koliko koštaju nekretnine u Istanbulu?

Cena nekretnina u Istanbulu je dosta viša u odnosu na prosek za celu Tursku, a kreće se od oko 100.000 do više miliona evra, u zavisnosti od kvadrature, lokacije i godine izgradnje. Bez obzira na to, ponuda agencije Capitol Estate će sigurno sadržati nešto po vašoj meri. 


Koje su pogodnosti posedovanja nekretnine u Istanbulu?

Istanbul je ekonomski i obrazovni centar Turske, kao i grad sa preko 10 miliona stanovnika. Samim tim, on je odlično mesto za pronalaženje, osnivanje i širenje posla, a kupovinom nekretnine u vrednosti od minimum 250.000 evra možete steći i državljanstvo ove zemlje. 

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!

Vodič za besplatnu kupovinu

  • Korak po korak vodič za kupovinu nekretnine u Istanbul
  • Slike i Infografika
  • Opisi lokacija

Šta se dalje dešava?

  • Molimo provjerite svoju e-poštu i kliknite na link kako biste aktivirali svoj zahtjev.
  • Čim potvrdite svoj zahtjev, ja ću Vas kontaktirati i odgovoriti na sva Vaša pitanja.
  • Također ću vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: