Politika privatnosti

Ko smo mi

'Mi' smo Capitol Estate,Mahmutlar Kasabasi,Barbaros Caddesi, Is Bankasi Karsisi Alanya - Turkey. Registarski broj kompanije: 2090. Pružamo ovu web stranicu pretplaćenim kupcima nekretnina u inozemstvu, agentima za nekretnine i developerima novih domova kako bi prikazali nekretnine koje plasiramo ili razvijamo sami. Mi smo agenti za nekretnine, konsultanti za ulaganja u nekretnine i sami developeri.

Uvod

Posvećeni smo zaštiti Vaše privatnosti. Ova pravila o privatnosti objašnjavaju kako i u koje svrhe koristimo informacije prikupljene o Vama putem capitolestate.com (u nastavku se naziva "ova stranica"). Molimo pažljivo pročitajte ova pravila o privatnosti. Korištenjem ove stranice i svih usluga koje nudimo putem ove web stranice, saglasni ste sa ovom politikom u pogledu informacija prikupljenih o Vama putem ove stranice. 
Ako imate bilo kakva pitanja ili komentare o politici ili našoj upotrebi Vaših ličnih podataka, kontaktirajte nas tako što ćete pisati službeniku za zaštitu podataka u Mahmutlar Kasabasi, Barbaros Caddesi, Alanya-TURSKA.

Općenito, informacije koje prikupljamo o Vama koristimo kako bismo:

Prikupljeni lični podaci

Kada posjetite, registrujete se ili koristite usluge na ovoj stranici, od Vas će se možda tražiti da navedete određene informacije o sebi, uključujući svoje ime i svoje kontakt podatke. Također možemo prikupljati informacije o Vašem korištenju ove stranice, kao i informacije o Vama iz e-poruka koje Vam šaljemo. Također, možemo prikupljati informacije o Vašoj imovini i vrsti imovine koju želite kupiti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Vaši podaci će nam pomoći da Vam omogućimo pristup svim dijelovima ove web stranice i da pružimo usluge i odlike koje ste tražili. Možemo usmjeriti informacije kako bismo identificirali obrasce koje možemo koristiti u našem marketingu, ali i kako bi nam pomogli da razvijemo, administriramo, podržimo i poboljšamo naše usluge i značajke.

Konkretno, možemo koristiti Vaše podatke da Vas kontaktiramo za Vaše stavove o našim uslugama i da Vas povremeno obavještavamo o važnim promjenama ili razvoju ove web stranice ili naših usluga. Nadalje, ako ste dali pristanak, možemo također koristiti Vaše podatke da Vam pošaljemo e-poštu s detaljima o drugim proizvodima ili uslugama koje nudimo, a koji bi Vas mogli zanimati.
Sljedeće karakteristike, po svojoj prirodi, zahtjevaju i koriste lične podatke:

Slanje e-pošte

Informacije koje ste popunili na "Obrascu" na ovoj web stranici su evidentirane i primljene od strane našeg tima. Ovo nam pomaže da Vam pružimo personalizovaniju uslugu. Možemo Vam, nakon odobrenja na obrascu registra, poslati ažurirane podatke i novosti o našim ponudama i novim projektima.

Pošaljite e-poštu prijatelju

Kada koristite 'Pošaljite e-poštu prijatelju' opciju na ovoj web stranici, mi bilježimo koje ste nekretnine poslali prijatelju isključivo kako bismo mogli pratiti popularnost tih nekretnina. Ostale detalje navedene u e-poruci bilježimo za interni nadzor usluge. NEĆEMO dodavati informacije prikupljene na ovaj način na naše mailing liste kako bismo zaštitili Vašu privatnost i privatnost primatelja.

Registrirajte se kod nas za usluge obavijesti o nekretninama putem e-pošte

Ukoliko se registrujete kod nas i koristite 'Obavijesti o nekretninama putem e-pošte' opciju za primanje obavještenja kada se dodaju nove ponude nekretnina, a koje odgovaraju Vašim kriterijima, mi bilježimo postavke koje koristite i koje su Vam ponude već poslane. Nikakve informacije o nekretninama koje Vama šaljemo, nisu dostupne trećim licima, čak iako su naši saradnici.

Ko ima pristup informacijama koje Vi pružate ili koje prikupljamo

Zadržavamo pristup svim ličnim podacima koje smo prikupili od Vas.

Kada je naša usluga dostupna preko web stranica naših partnera, ti partneri mogu imati pristup Vašim podacima. Njihovo korištenje Vaših ličnih podataka regulirano je njihovim pravilima privatnosti. Nismo odgovorni za politiku privatnosti i praksu bilo koje druge web stranice, čak i ako im pristupate putem linkova s ove stranice ili ako možete pristupiti ovoj stranici ili koristiti naše usluge s njih. Stoga preporučujemo da provjerite pravila svake web lokacije koju posjetite i da se uvjerite da ste zadovoljni uslovima takvih pravila prije nego što date bilo kakve lične podatke.

Ako ste dali saglasnost na odgovarajući obrazac e-pošte, možemo dati bilo koju informaciju koju prikupljamo pažljivo provjerenim trećim stranama kako bi Vas kontaktirale u vezi s proizvodima ili uslugama za koje smatramo da bi Vas mogle zanimati.

Ako naše poslovanje uđe u zajedničko ulaganje sa drugim poslovnim subjektom, proda se ili spoji s drugim poslovnim subjektom, Vaši podaci mogu biti otkriveni našim novim poslovnim partnerima ili vlasnicima.

Nećemo na drugi način otkriti, prodati ili distribuirati Vaše podatke bilo kojoj trećoj strani bez Vašeg dopuštenja osim ako to ne zahtijeva zakon.

Registracijom na capitolestate.com pristajete na primanje kontakta od capitolestate.com u vezi s novim funkcijama i uslugama ili pozivnicama za poboljšanje web stranice.

Pristup, mijenjanje ili uklanjanje informacija koje posjedujemo

Registrirani korisnici ove stranice mogu ažurirati svoje podatke, promijeniti postavke ili otkazati svoje članstvo nakon što se prijave.

Kolačići i praćenje

Kao i većina stranica, koristimo "kolačiće" kako bismo bili u mogućnosti da personaliziramo Vaše posjete ovoj web stranici, pojednostavimo proceduru prijave, pratimo Vaše željene postavke i pratimo korištenje ove web stranice. Kolačići su mali dijelovi informacija koje Vaš pretraživač pohranjuje na hard disk Vašeg računara. Vaš pretraživač će imati opciju da spriječi da web stranice koriste kolačiće (ekran za pomoć vašeg pretraživača ili priručnik će Vam reći kako to učiniti), ali imajte na umu da to može smanjiti funkcionalnost ove stranice i drugih web stranica.

Kao i sve web stranice, naši serveri automatski snimaju 'log fajlove' koji sadrži informacije o obimu i karakteristikama prometa na našoj web stranici, npr. IP adresa, broj pregledanih stranica, dužina vremena provedenog na sajtu. Koristimo datoteke dnevnika za izradu slika o tome kako se naša stranica koristi, a koje nam pomažu da pratimo i poboljšamo uslugu. Ne možemo Vas identificirati iz ovih log fajlova.

Sigurnost, pohrana i prijenos informacija

Pratimo stroge sigurnosne procedure kako bismo osigurali da Vaši lični podaci ne budu oštećeni, uništeni ili otkriveni trećoj strani bez Vašeg dopuštenja i kako bismo spriječili neovlašteni pristup njima. Serveri koji pohranjuju informacije čuvaju se u sigurnom objektu s ograničenim fizičkim pristupom i koristimo sigurne firewall i druge mjere za ograničavanje elektronskog pristupa.

Sve informacije koje prikupljamo ili evidentiramo ograničene su na naše kancelarije. Samo zaposlenici kojima su informacije potrebne za obavljanje određenog posla imaju pristup ličnim podacima. Mi ćemo Vas izričito pitati kada nam zatrebaju informacije da bismo Vas identifikovali. Možda ćemo zahtijevati od Vas da sarađujete s našim sigurnosnim provjerama prije nego što Vam otkrijemo informacije. Lične podatke koje nam date možete ažurirati u bilo koje vrijeme posjetom web stranici.

Vaši podaci se neće prenositi izvan Evropskog ekonomskog prostora.
Vaše podatke ćemo čuvati u razumnom periodu ili onoliko dugo koliko je propisano zakonom.

Promjene u pravilima privatnosti

S vremena na vrijeme možemo promijeniti ovu politiku kako dodajemo nove usluge ili funkcije ili kao odgovor na promjene zakona ili naših komercijalnih aranžmana. Sve promjene ove politike bit će objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: