Najnovije dodane nekretnine
Zdravo...
Moje ime jeTolga OZCANMenadžer
ZATRAŽITE BESPLATNU POMOĆ SADA
Pitanja sa kojima Vam mogu pomoći u vezi Alanya
Informacije o lokacijiDat ću Vam detaljne informacije o svakoj lokaciji i olakšati Vam donošenje odluke u skladu sa Vašim potrebama.Zagarantovano najbolje cijeneMogu raditi zajedno sa Vama da osmislimo plan kupovine na osnovu Vašeg budžeta i pronaći Vam dom koji tražite što je prije moguće.
Konsultacije o izdavanju boravišne dozvolePotrebna Vam je boravišna dozvola? Pomoći ću Vama i Vašoj porodici da dobijete boravišnu dozvolu u Turskoj.Prodaja Vaše imovineOvo je naš posao, znamo kako prodati imovinu! Pomoći ću Vam na svakom koraku kako biste izvršili brzu prodaju vaše imovine.
Pretražite nekretninu na lokaciji Alanya po cijeni, vrsti i lokaciji
Saznajte više o Alanya
 • Popularne plaže u Alanya

  Kleopatra Plaža
  Incekum Plaža
  Keykubat Plaža

 • Prosjek za ljeto
  30 °C
  Prosjek za zimu
  13 °C

 • Mjesta koja treba vidjeti u Alanya

  Alanya Dvorac
  Dim Rijeka
  Crveni Toranj
  Damlatas Pećina
  Dim Pećina

 • Aktivnosti koje ne treba propustiti u Alanya

  Parasejling
  Vodeni park
  Kleopatra plaža
  Alanya Dvorac
  Turski Hamam

 • Zaljubim se u Alanyu svaki dan
  Voljela bih da sam je otkrila ranije...

  Gđa. Mary Smith
  London .UK

 • Najbolji restorani u Alanya

  Sezonski Restorani
  Restoran Barcelona
  Restoran Crveni Toranj
  Restoran So & Biber

Nekretnine na prodaju u Alanya: Vodiči za kupnju, investicijski uvidi i pregledi susjedstva

Ako tražite nekretninu u Alanyi, došli ste na pravo mjesto! Capitol Estate s ponosom je autoritet za investiture koji kupuju nekretnine u Alanyi!

U Capitol Estateu razumijemo jedinstvenu dinamiku tržišta nekretnina u Alanyi. Bilo da razmišljate o investiciji ili tražite novi dom, Alanya nudi raznolik izbor opcija nekretnina koje zadovoljavaju različite potrebe i preferencije. Kao vodeća agencija za nekretnine u Turskoj, ovdje smo da vam pružimo sveobuhvatne vodiče za kupnju nekretnina, promišljenu analizu investicijskih prilika i detaljne preglede različitih susjedstava Alanye.

Alanya, smještena uz prekrasnu Tursku rivijeru, nije samo slikovita destinacija već i središte ulaganja u nekretnine. Svojom privlačnom klimom, infrastrukturom u razvoju i živom turističkom ekonomijom, grad privlači rastuću zajednicu međunarodnih kupaca i investitora. Od luksuznih nekretnina na plaži do očaravajućih gradskih kuća u mirnim četvrtima, Alanya predstavlja niz mogućnosti za nekretnine koje obećavaju životni stil i financijske nagrade.

Naučite općeprihvaćene tržišne prakse u Alanyi, specifičnosti različitih dostupnih vrsta nekretnina te raspravljajte o spektru cijena kako biste mogli donijeti informiranu odluku. Također ćemo istaknuti značajne investicijske potencijale, naglašene strateškim lokacijskim beneficijama Alanye, te pružiti važne pravne i financijske savjete za glatko navigiranje procesom kupnje nekretnine.

Detaljno putovanje krajolikom nekretnina u Alanyi osigurava da je svaki aspekt vašeg iskustva kupovine nekretnine sveobuhvatno obuhvaćen. U Capitol Estate-u smo predani pomoći vam da pronađete ne samo nekretninu, već mjesto koje možete istinski nazvati domom u Turskoj.

Koji pravni i tržišni standardi reguliraju prodaju nekretnina u Alanya?

U Alanyi, kao i u ostatku Turske, proces prodaje nekretnina reguliran je kombinacijom zakonskih odredbi i tržišnih praksi dizajniranih da zaštite sve uključene strane. U Capitol Estate-u osiguravamo da su naši klijenti dobro informirani o ovim propisima kako bi se olakšale sigurne i transparentne transakcije. Ključni pravni okviri uključuju strogo pridržavanje zakona o vlasništvu nad nekretninama i sveobuhvatnu pravnu dokumentaciju, koji su presudni za zaštitu interesa kupaca.

Tursko tržište nekretnina također naglašava transparentnost u određivanju cijena i oglašavanju nekretnina. Ova jasnoća osigurava da i kupci i prodavci mogu donijeti informirane odluke bez skrivenih troškova. Bitno je raditi sa uglednim agentima za nekretnine poput onih u Capitol Estate-u, koji se pridržavaju ovih standarda i vode vas kroz složenosti lokalnog tržišta nekretnina.

Navigacija Zakonom o Nekretninama u Alanyi Radi Sigurnih Investicija

Navigacija zakonom o nekretninama u Alanyi vitalna je za svakoga tko želi investirati u nekretnine. Turski zakon o nekretninama osigurava da su sve transakcije sigurne, zahtijevajući temeljite inspekcije i pravne provjere prije nego što je prodaja finalizirana. U Capitol Estateu pomažemo našim klijentima da razumiju ove zakone i njihove implikacije, kao što su prijenos vlasničkih listova i porez na kapitalnu dobit, kako bi se osigurala sigurna investicija.

Naš tim pruža stručno vodstvo o pravnoj dokumentaciji i investicijskim poticajima, koji su posebno privlačni stranim investitorima. Pridržavajući se ovih zakonskih okvira, pomažemo u osiguravanju vaše investicije i maksimiziramo potencijalne prinose, čineći Alanyu atraktivnom destinacijom za ulaganja u nekretnine.

Razumijevanje praksi na tržištu nekretnina u Alanyi

Razumijevanje tržišnih praksi bitno je za svakoga zainteresiranog za kupnju nekretnine u Alanyi. U Capitol Estate-u nudimo duboko uranjanje u lokalno tržište nekretnina, naglašavajući uloge agenata za nekretnine, taktike pregovora između kupaca i prodavaca te kritične aspekte praksi zatvaranja.

Analiza tržišta i investicijski potencijal su također ključne oblasti koje pokrivamo, nudeći uvide u trendove cijena, opcije financiranja i ukupno investicijsko okruženje u Alanyi. Inspekcije nekretnina čine temeljni dio naših usluga, osiguravajući da sve nekretnine zadovoljavaju naše visoke standarde prije nego što budu popisane. Ovaj sveobuhvatan pristup pomaže našim klijentima da donose dobro informirane odluke prilagođene njihovim specifičnim potrebama i investicijskim ciljevima.

Otkrivanje nekretnina: vrste, lokacije i cijene u Alanyi

Alanya nudi raznoliko i privlačno tržište nekretnina, od luksuznih objekata na plaži do praktičnih apartmana, svaki prilagođen različitim stilovima života i investicijskim skalama. U Capitol Estateu posvećeni smo tome da vam pomognemo da otkrijete savršenu nekretninu detaljno opisujući dostupne vrste, istražujući najtraženije lokacije i raščlanjujući raspone cijena koje možete očekivati u ovom živopisnom području. Za više detalja, istražite naše apartmane u Alanyi.

Koja su najbolja susjedstva u Alanyi?

Izbor prave lokacije od ključne je važnosti kada investirate u nekretnine u Alanyi. Grad se može pohvaliti raznim susjedstvima, od kojih svako ima svoj jedinstveni šarm i prednosti. Bilo da preferirate vrveći centar grada, mirne plaže Avsallara ili bujno zelenilo Tepe, Alanya ima za svakoga nešto.

Ostala značajna područja uključuju Mahmutlar i Kargicak, poznate po modernim razvojima, te luksuzni Bektas i Tepe, koji nude prekrasne poglede i luksuzan život. Sva područja nude različite prednosti životnog stila, od blizine plaža i centralnih sadržaja do tiših, scenskih okruženja, idealnih za obitelji i umirovljenike.

Istražite raznolika susjedstva Alanye

Alanya je dom nekoliko jedinstvenih susjedstava, od kojih svako nudi različite prednosti životnog stila i investicijske potencijale. Ispod je pregled nekih ključnih područja u kojima možete pronaći razne vrste nekretnina, od modernih apartmana do luksuznih vila.

Istraživanje vrsta nekretnina: Od vila do apartmana

Pejzaž nekretnina u Alanyi bogat je s raznim vrstama nekretnina koje zadovoljavaju sve preferencije i veličine investicija. Apartmani nude praktične i pristupačne životne prostore, koje obično favoriziraju pojedinci i male obitelji. Vile, gradske kuće i penthausi nude prostranije i luksuznije opcije, često s ekskluzivnim sadržajima poput privatnih bazena i opsežnih terasa.

Za one zainteresirane za poslovne mogućnosti, dostupne su i komercijalne nekretnine i parcele, koje nude značajan investicijski potencijal. Nekretnine na plaži i luksuzna imanja ostaju visoko traženi zbog njihovih izvanrednih pogleda i visoke najamne dobiti, što ih čini idealnim za osobnu upotrebu i investicijske svrhe. Naš izbor vila u Alanyi nudi ekskluzivnost s privatnim bazenima i prostranim terasama.

O popisima nekretnina u Alanyi

Naš portfolio uključuje sve od luksuznih objekata na plaži do praktičnih apartmana, a svaki popis detaljan i kompletan kako bi vam pomogao donijeti informiranu odluku.Dok istražujete naše popise, pronaći ćete detaljne opise svake vrste nekretnine, od prostranih vila i ekskluzivnih penthausa do ugodnih gradskih kuća i modernih apartmana. Osiguravamo da su svi naši popisi ažurni, pružajući potencijalnim kupcima širok spektar opcija u različitim cjenovnim rangovima. Bilo da tražite nekretninu blizu vrvečeg centra grada, mirnih plaža ili u mirnim susjedstvima s bujnim zelenilom, popisi Capitol Estatea pokrivaju najtraženije lokacije u Alanyi. Iskusite visinu luksuza u našim penthausima na prodaju u Alanyi, koji pružaju prekrasne panoramske poglede i vrhunske sadržaje.

Istražite nove razvoje u Alanyi

U Capitol Estateu s ponosom nudimo niz novih nekretnina na prodaju u Alanyi, koje zadovoljavaju razne preferencije kupaca. Ove su moderne gradnje dizajnirane s najnovijim arhitektonskim trendovima i izgrađene najvišim standardima kvalitete. Bilo da tražite suvremeni apartman u centru grada ili prostranu vilu blizu mora, naše nove gradnje pružaju priliku da posjedujete vrhunsku nekretninu u jednoj od najtraženijih destinacija u Turskoj.

Koji su rasponi cijena nekretnina u Alanyi?

Spektar cijena na tržištu nekretnina u Alanyi uvelike varira, zadovoljavajući i budžetski orijentirane opcije i vrhunske investicije. Nekretnine se mogu kretati od ispod €100.000 za kompaktne studio-apartmane ili apartmane do preko €1 milijuna za luksuzne vile ili penthause.Bracket od €100.000 do €500.000 posebno je popularan, nudeći raznolikost stambenih izbora koji balansiraju trošak i kvalitetu. Uz to su raspoložive mogućnosti financiranja kao pomoć kupcima, s cijenom po kvadratnom metru i negocirabilnim cijenama kao ključnim faktorima procesa donošenja odluke. Razumijevanje ovih raspona i ono što oni podrazumijevaju pomaže investitorima i kupcima kuća da donose informirane izbore bazirane na njihovim financijskim planovima i investicijskim ciljevima.

Postoje li jeftine opcije nekretnina u Alanyi

?U Capitol Estateu prepoznajemo kako je pristupačnost ključna za mnoge naše klijente koji žele kupiti nekretninu u Alanyi. S ponosom nudimo razne budžetski povoljne opcije koje ne kompromitiraju kvalitetu ili lokaciju. Bilo da se prvi put kupujete kuću ili investitor koji traži isplativ dodatak svom portfelju, možete pronaći nekretnine čija cijena zadovoljava vaše financijske potrebe.

Počevši od ispod €100.000, naš raspon uključuje kompaktne studio-apartmane i apartmane s jednom spavaćom sobom koji nude izvrsnu vrijednost za novac. Ove pristupačne nekretnine idealne su za one koji žele uživati u ljepoti i dinamičnom životnom stilu Alanye bez prevelike cijene. Osim toga, naš saznanjski tim u Capitol Estateu posvećen je vođenju kroz razne dostupne opcije financiranja, osiguravajući da je kupnja vaša doma snova u Alanyi i ostvariva i jednostavna.

Spremne za useljavanje nekretnine u Alanyi

U Capitol Estateu razumijemo važnost pogodnosti i trenutnosti za mnoge od naših klijenata. Zbog toga nudimo izbor nekretnina spremnih za useljavanje po čitavoj Alanyi, zadovoljavajući one koji se žele brzo smjestiti u novi dom ili

Here's the Bosnian translation of your content, along with some tips to improve your Meta Titles and Descriptions.

Koje su karakteristične značajke nekretnina u Alanyi?

U Alanyi, svaka nekretnina dolazi sa svojim setom specifičnih značajki koje poboljšavaju i privlačnost i vrijednost. Bilo da ste potencijalni vlasnik kuće ili investitor, razumijevanje ovih jedinstvenih karakteristika može značajno utjecati na vaš proces donošenja odluke. U Capitol Estateu vodimo naše klijente kroz raznolikost pejzaža i arhitektonskih stilova koje Alanyu čine poželjnom lokacijom za ulaganja u nekretnine. Evo detaljnije analize nekih od ključnih značajki koje ćete možda pronaći:

Ove posebne karakteristike ne samo da poboljšavaju estetsku i emocionalnu privlačnost nekretnina u Alanyi, već i pridonose njihovoj investicijskoj vrijednosti, jer ih često traže i lokalni i međunarodni kupci. U Capitol Estateu pomažemo vam da otkrijete nekretnine koje ne samo da zadovoljavaju vaše praktične potrebe, već i oduševljavaju vaša osjetila te nude potencijalne ekonomske prinose.

Otkrijte luksuzne nekretnine u Alanyi

Capitol Estate predstavlja vrhunski izbor luksuznih nekretnina u Alanyi, sa ekskluzivnim pogledima na plažu i panoramskim pogledima koji utjelovljuju sofisticiranost i eleganciju. Ove vrhunske kuće nude besprimjerne sadržaje i zapanjujuće dizajne, pružajući savršenu mješavinu udobnosti i luksuza. Idealne za zahtjevne kupce koji traže raskošan životni stil, naše luksuzne nekretnine u Alanyi ne služe samo kao prestižno prebivalište, već i kao pametna investicija u jedno od najpoželjnijih lokacija u Turskoj.

Absolutely! Here's the Bosnian translation of your content, along with some potential Meta Titles and Descriptions to boost visibility.

Investicijski potencijal: Zašto se Alanya ističe

Tržište nekretnina u Alanyi bogato je jedinstvenim karakteristikama koje privlače brojne kupce - od turista i investitora do iseljenika (ekspata) koji traže mirno mjesto za život. U Capitol Estateu naglašavamo ove prednosti kako bismo našim klijentima pomogli donijeti informirane odluke. Evo nekoliko ključnih prodajnih argumenata koji razdvajaju nekretnine u Alanyi od ostalih:

Investicije u kuće za odmor na uspješnom turističkom tržištu Alanye

Alanya nije samo prelijepa lokacija; također je idealna destinacija za investiranje u kuće za odmor, zahvaljujući svojoj značajnoj turističkoj privlačnosti. U Capitol Estateu specijalizirani smo za identificiranje izvanrednih investicija u kuće za odmor koje kapitaliziraju na popularnosti Alanye među turistima. Prekrasne plaže grada, živahna kulturna scena i bogate rekreacijske aktivnosti čine ga vrhunskim izborom za posjetitelje, što se prevodi u unosne investicijske prilike za kupce nekretnina.

Naš portfolio uključuje raznovrsne kuće za odmor na prodaju, od vila na plaži koje nude izravan pristup pješčanim obalama i azurnim vodama, do šarmantnih apartmana smještenih u srcu vrvećih turističkih okruga Alanye. Ove nekretnine ne samo da pružaju savršeno utočište za vašu obitelj, već imaju i potencijal za visoke najamnine tijekom turističke sezone, osiguravajući stalan tok prihoda.

Koje su prednosti kupnje nekretnine u Alanyi?

Alanya nudi bogatstvo prednosti za one koji žele investirati u nekretnine, bilo za osobnu upotrebu ili kao investiciju. Jedinstveni položaj grada na Turskoj rivijeri pruža i prekrasnu prirodnu ljepotu i robusno tržište nekretnina. U Capitol Estateu pomažemo klijentima da razumiju zašto Alanya nije samo sjajno mjesto za život već i pametan investicijski izbor. Evo detaljnijeg uvida u specifične prednosti:

Koje su glavne prednosti strateške lokacije Alanye i njen visoki povrat uloženog (ROI)?

Strateška lokacija Alanye nudi brojne prednosti koje privlače i žitelje i investitore. Blizina plaže čini ju idealnom za one koji sanjaju o životu uz more, dok središnja lokacija osigurava da su svi gradski sadržaji kao što su trgovački centri, zdravstveni objekti i mogućnosti zabave na samo nekoliko koraka. Mirna susjedstva pružaju mirno životno okruženje, nadopunjeno scenskim pogledima na planine i more.Jednostavan pristup zračnim lukama i javnom prijevozu čini Alanyu lako dostupnom za međunarodne putnike i lokalne putnike. Osim toga, blizina glavnih turističkih atrakcija i dobre vremenske prilike u regiji dodatno povećavaju poželjnost nekretnina ovdje, doprinoseći visokom povratu ulaganja (ROI) kroz i valorizaciju kapitala i prihod od najma.

Kako možete maksimizirati svoje prinose kroz investicijsku vrijednost nekretnina u Alanyi?

Ulaganje u nekretnine u Alanyi posebno je unosno zbog velike potražnje za najmom i rastućih vrijednosti nekretnina. Rast grada kao turističke destinacije i njegova popularnost među iseljenicima (ekspatima) stvaraju kontinuiranu potražnju za najam nekretnina, osiguravajući stalan tok prihoda za vlasnike nekretnina. Ovu veliku potražnju za najmom nadopunjuje opći rast vrijednosti nekretnina, potaknut stalnim razvojem Alanye i priljevom investicija u ovo područje.

Fokusiramo se na identificiranje nekretnina koje ne samo da zadovoljavaju kriterije za visoku najamninu, već imaju i značajan potencijal za valorizaciju kapitala, maksimizirajući prinose vašeg ulaganja. Bilo da tražite kuću za odmor koja se udvostručuje kao najam ili dugoročnu investiciju u poslovne nekretnine, Alanya nudi raznolike mogućnosti za učinkovit rast vašeg investicijskog portfelja.

Područja strateškog razvoja

Alanya doživljava značajan rast u određenim područjima predviđenim za razvoj. Ova područja strateškog razvoja spremaju se za brzu valorizaciju jer poboljšanja infrastrukture i novi sadržaji privlače više stanovnika i poduzeća. Ulaganje u nekretnine unutar ovih zona može donijeti visoke prinose kako raste potražnja za stambenim i poslovnim prostorima.

Predstojeći projekti nekretnina koji transformiraju Alanyu

U Capitol Estateu smo na čelu urbanog preobražaja Alanye svojim sudjelovanjem u predstojećim projektima nekretnina koji obećavaju poboljšati gradsku sliku. Ovi projekti strateški su smješteni u područjima spremnima za brzi rast i dizajnirani su da udovolje širokom rasponu potreba i preferencija. Od luksuznih stambenih kompleksa s najsuvremenijim sadržajima do poslovnih čvorišta koja potiču gospodarsku aktivnost, svaki projekt pažljivo je planiran da se besprijekorno integrira s očaravajućim krajolikom i živopisnim životnim stilom Alanye.

Mogućnosti u 'off-plan' nekretninama u Alanyi

U strateškim razvojnim područjima Alanye, Capitol Estate nudi uzbudljive mogućnosti za kupnju nekretnina van plana (off-plan). Te nekretnine predstavljaju fantastičnu šansu za investitore i kupce da stjecaju nekretnine po konkurentnoj cijeni prije nego što budu završene. Kupovina van plana (off-plan) omogućuje vam korist od nižih početnih cijena i potencijala za valorizaciju vrijednosti nekretnine kako razvoj napreduje.

Naše 'off-plan' nekretnine smještene su u procvatujućim zonama Alanye, pažljivo odabranim zbog svog potencijala za rast i strateške važnosti. Ovaj pristup ne samo da obećava dobar povrat ulaganja, već daje kupcima i fleksibilnost da prilagode aspekte svoje nekretnine tijekom faze razvoja. Bilo da tražite kuću za odmor ili unosnu investiciju, naš portfolio 'off-plan' nekretnina pruža niz mogućnosti koje odgovaraju različitim potrebama i investicijskim skalama.

Vladini stimulansi za investitore

Turska vlada uvele je različite stimulanse kako bi privukla strane investicije u sektor nekretnina. Ove poticaji, poput smanjenih poreza i pojednostavljenih pravnih procesa, međunarodnim investitorima olakšavaju i profitabilnijim ulazak na tržište nekretnina u Alanyi. U Capitol Estateu vodimo naše klijente kroz iskorištavanje ovih stimulansa kako bi maksimizirali svoj investicijski potencijal.

Područja rasta turizma

S obzirom na status Alanye kao turističkog žarišta, nekretnine smještene u ili u blizini turističkih zona rasta nude značajne investicijske mogućnosti. Ove nekretnine imaju koristi od visoke stope zauzetosti tijekom turističke sezone, što može značajno povećati prihod od najma. Ulaganje u nekretnine koje su usmjerene na turiste, kao što su apartmani ili vile u stilu odmarališta, može biti posebno profitabilno.

Popularnost među iseljenicima

Privlačnost Alanye za iseljenike je još jedan faktor koji podupire tržište nekretnina. Ugostiteljska zajednica grada, zajedno s visokim kvalitetom života i pristupačnim troškovima života, privlači međunarodne stanovnike koji često traže nekretnine za najam prije nego što odluče kupiti. Ovaj trend osigurava stalnu potražnju za najam nekretnina, podržavajući snažne najamnine.

Raznolik portfolio nekretnina

Alanya nudi širok raspon vrsta nekretnina kako bi zadovoljila različite investicijske strategije. Od luksuznih vila i apartmana uz plažu do poslovnih nekretnina i nerazvijene zemlje, investitori mogu diverzificirati svoju imovinu kako bi optimizirali prinose. U Capitol Estateu pomažemo klijentima u odabiru nekretnina koje su u skladu s njihovim financijskim ciljevima i tržišnim trendovima, osiguravajući uravnotežen i robustan investicijski portfolio.

Upoznajte naš stručni tim u Capitol Estateu

U Capitol Estateu ponosni smo što imamo neke od najboljih agenata za nekretnine u Alanyi, poznatih po dubokom poznavanju tržišta i nepokolebljivoj predanosti našim klijentima. Naš tim, koji vodi Aydın Çakır, donosi bogatstvo iskustva i personalizirani pristup svakoj transakciji. Aydinovo vodstvo ne samo da je gurnulo našu agenciju na čelo tržišta nekretnina u Alanyi, već osigurava da svi naši klijenti dobiju vrhunske savjete i usluge.

Pod njegovim vodstvom, naši agenti opremljeni su uvidima i alatima potrebnim za navigaciju složenostima tržišta nekretnina, čineći kupnju ili prodaju nekretnina u Alanyi besprijekornim i uspješnim iskustvom. Saznajte više o Aydınu i našem vještom timu putem našeg namjenskog YouTube kanala, gdje dijelimo dragocjene uvide i ažuriranja o nekretninama u Alanyi.

Pogled sa dvorca Alanya
Alanya Nekretnine nude odličnu vrijednost za novac

Nekretnine Alanya Turska

Kao što smo već napomenuli, jedna od glavnih prednosti Alanje u odnosu na daleko veću Antaliju je mir koji je dostupan kako stanovnicima, tako i turistima koji je posećuju.

Ovo se takođe odražava u manjoj gustini naseljenosti, te činjenici da većina objekata u Alanji dolazi sa pratećim zemljištem. Stambene zgrade su takođe često okružene zelenilom, a grad je daleko zdraviji za život u odnosu na veća mesta.

To ne znači da u Alanji nema turističkih atrakcija, naprotiv, grad se odlikuje slikovitom i bogatom istorijom i arhitekturom tipičnom za Osmansku Tursku, kao i tragovima rimske istorije.

Sem toga, grad poseduje kvalitetnu infrastrukturu koja je čini dobrim mestom za porodični život i rad, a broj stranaca u njoj sve više raste. Ipak, njihov broj je i dalje zanemarljiv u odnosu na domaće stanovništvo.

Svi ovi faktori doprinose tome da je Alanja postala jedno od najboljih mesta za investiranje u nekretnine, sa ponudom koja i više nego odgovara ceni i odličnom perspektivom za budućnost.

Agencija Capitol Estate prepoznaje ovo, postavljajući se na tržištu kao pouzdan posrednik za stanovnike BiH i bosanske dijaspore koji bi želeli da dođu do nekretnine u ovom mestu.

Na našem sajtu ćete pronaći na desetine kuća, stanova i drugih objekata na prodaju, a možete dobiti dodatne informacije o svakom od njih na svoju email adresu,
Naposletku, ukoliko se ozbiljno zainteresujete za neku od nekretnina u ponudi, naši agenti vam mogu organizovati besplatan obilazak. 

Takođe, nudimo vam sve usluge oko prikupljanja dokumentacije, prenosa vlasništva, i odgovaramo na vaša pitanja kako bi ceo proces prošao što brže i bez ikakvih problema.

Alanya Lokacija nekretnina na karti

Kupite nekretnine u Alanji

Proces kupovine nekretnina u Alanji preko agencije Capitol Estate sastoji se od određenog broja unapred utvrđenih koraka osmišljenih da Vam pruže što je bolje moguće iskustvo.

Za početak, potrebno je da posetite naš sajt ili pozovete agenciju kako biste pregledali celokupnu ponudu. Sajt poseduje niz filtera koji Vam omogućavaju da brzo i efikasno pronađete tačno onakvu nekretninu kakvu želite, pritom pružajući sve osnovne informacije o istoj.

Nakon što pronađete objekat ili objekte koji Vam se dopadaju, Vi možete zatražiti dodatne informacije klikom na dugme, i navesti svoju email adresu. Nakon što to učinite, sistem će Vam proslediti besplatnu brošuru i obavestiti naše agente da ste zainteresovani za kupovinu.

Vrlo brzo nakon izražavanja svog interesa možete očekivati da Vas kontaktira neko od Capitol Estate agenata kako bi sa Vama razgovarao o svim aspektima Vaše buduće kupovine.

Ukoliko ste za to zainteresovani, mi vršimo posredovanje između Vas i prodavca, organizujemo besplatan obilazak nekretnine koju želite da kupite i pomažemo prilikom sklapanja i izvršenja ugovora.

Vaše je da obezbedite sredstva i dobru volju i uživate u profesionalnoj usluzi.

Pročitajte više
Nekretnina na prodaju u Alanya po pristupačnoj cijeni

Najpovoljnije nekretnine u Alanji

Zahvaljujući tome što već dugi niz godina posluje u ovom gradu, agenicja Capitol Estate raspolaže najpovoljnijim i najraznovrsnijim izborom nekretnina u Alanji.

Štaviše, nekretnine koje mi nudimo se ne mogu naći nigde drugde na tržištu zbog ugovora o posredovanju, te s pravom možemo reći da imamo veoma ekskluzivnu ponudu. 

Bez obzira na to na koju vrstu i cenu nekretnina se odlučite sasvim je sigurno da ćete kupovinom preko nas ostvariti viši kvalitet usluge i uštedeti novac, kao i izbeći sve brige s kojima se klijenti obično suočavaju prilikom kupovine nekretnina u inostranstvu.

Takođe, ulaganjem 400.000 dolara ili više u Vašu nekretninu stičete pravo na Tursko državljanstvo, što je posebno povoljno ukoliko se odlučite za kupovinu u Alanji zbog srazmerno manjih cena u odnosu na Antaliju i druge gradove. Ako želite kupiti nekretninu u Turskoj za državljanstvo kontaktirajte nas danas.

Luksuzne nekretnine u Alanji

Agencija Capitol Estate takođe poseduje I veliki broj luksuznih nekretnina u svojoj ponudi, od kojih su mnoge opremljene vrhunskim nameštajem ili se nalaze na najboljim mogućim lokacijama, poput užeg centra grada ili uz samo more.

Ove nekretnine takođe dolaze uz razne dodatne pogodnosti, a kupovinom jedne stičete I pravo na Tursko državljanstvo, što je često I presudni faktor kod kupovine ovakvih objekata.

Zaključak

Kupovina nekretnine u Alanji je jedna od najboljih investicija ukoliko želite svoj dom u inostranstvu. Ovaj miran i lep grad na Turskom primorju poseduje neke od najlepših plaža na Mediteranu i vrhunsku infrastrukturu, kao i daleko pristupačnije cene u odnosu na Antaliju ili Istanbul.

Najčešće postavljana pitanja:

Kako kupiti nekretninu u Alanji?

Najbolji i najpouzdaniji način da kupite nekretninu u Alanji je preko registrovane agencije, budući da naj način izbegavate sve probleme koji nastaju zbog razlike u jeziku i pravnim sistemima dve zemlje. Osim toga, agenti sa iskustvom imaju autoritet koji čini da kao kupac izgledate ozbiljnije u očima prodavca i mogu da reše sve nedoumice koje imate. 

Koliko koštaju nekretnine u Alanji?

U zavisnosti od toga kakvu nekretninu želite da kupite, za nju ćete morati da izdvojite od oko 100.000 do više od milion evra. Ipak, odnos cene i kvaliteta u Alanji je daleko bolji nego u većini ostatka Turske, budući da ovaj grad nije preplavljen zapadnim turistima koji svojim prisustvom veštački povećavaju cene. 

Koje su prednosti nekretnina u Alanji?

Neke od glavnih prednosti kupovine nekretnina u Alanji u odnosu na druge primorske gradove u Turskoj jesu kvalitetna infrastruktura, topla mediteranska klima, niža cena po kvadratu i mir tokom većeg dela turističke sezone.

Takođe, porez je dosta manji u odnosu na Antaliju ili Istanbul. Sve ovo znači da će vaši troškovi biti dosta manji, a uživanje sasvim jednako, pogotovo ako putujete sa porodicom i cenite svaku priliku za opuštanje. Kontaktirajte nas danas kako biste pronašli svoj dom u Turskoj bez ikakvog stresa.

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!

Vodič za besplatnu kupovinu

 • Korak po korak vodič za kupovinu nekretnine u Alanya
 • Slike i Infografika
 • Opisi lokacija

Šta se dalje dešava?

 • Molimo provjerite svoju e-poštu i kliknite na link kako biste aktivirali svoj zahtjev.
 • Čim potvrdite svoj zahtjev, ja ću Vas kontaktirati i odgovoriti na sva Vaša pitanja.
 • Također ću vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: