Najnovije dodane nekretnine
Zdravo...
Moje ime jeTolga OZCANMenadžer
ZATRAŽITE BESPLATNU POMOĆ SADA
Pitanja sa kojima Vam mogu pomoći u vezi Alanya
Informacije o lokacijiDat ću Vam detaljne informacije o svakoj lokaciji i olakšati Vam donošenje odluke u skladu sa Vašim potrebama.Zagarantovano najbolje cijeneMogu raditi zajedno sa Vama da osmislimo plan kupovine na osnovu Vašeg budžeta i pronaći Vam dom koji tražite što je prije moguće.
Konsultacije o izdavanju boravišne dozvolePotrebna Vam je boravišna dozvola? Pomoći ću Vama i Vašoj porodici da dobijete boravišnu dozvolu u Turskoj.Prodaja Vaše imovineOvo je naš posao, znamo kako prodati imovinu! Pomoći ću Vam na svakom koraku kako biste izvršili brzu prodaju vaše imovine.
Pretražite nekretninu na lokaciji Alanya po cijeni, vrsti i lokaciji
Saznajte više o Alanya
 • Popularne plaže u Alanya

  Kleopatra Plaža
  Incekum Plaža
  Keykubat Plaža

 • Prosjek za ljeto
  30 °C
  Prosjek za zimu
  13 °C

 • Mjesta koja treba vidjeti u Alanya

  Alanya Dvorac
  Dim Rijeka
  Crveni Toranj
  Damlatas Pećina
  Dim Pećina

 • Aktivnosti koje ne treba propustiti u Alanya

  Parasejling
  Vodeni park
  Kleopatra plaža
  Alanya Dvorac
  Turski Hamam

 • Zaljubim se u Alanyu svaki dan
  Voljela bih da sam je otkrila ranije...

  Gđa. Mary Smith
  London .UK

 • Najbolji restorani u Alanya

  Sezonski Restorani
  Restoran Barcelona
  Restoran Crveni Toranj
  Restoran So & Biber

Nekretnine u Alanji

Alanja je primorski grad na obali Turske, a nalazi se na nekih 133 kilometra istočno od Antalije. Sa nekih 250.000 stanovnika, ovo mesto je daleko mirnije nego Antalija, čineći ga idealnom destinacijom za turizam, ali i za porodični život. 

Takođe, cene nekretnina su dosta niže u odnosu na Antaliju ikao nema neke primetne razlike u kvalitetu. 

Poznata po mirnom moru i sunčanom vremenu, Alanja je idealno mesto da kupite svoju nekretninu u Turskoj. Štaviše, agencija Capitol Estate ima izuzetno jake veze sa ovim gradom, zbog čega vam možemo osigurati vrhunsku ponudu po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Evo šta sve treba da znate o nekretninama u Alanji:

Poznata po mirnom moru i sunčanom vremenu, Alanja je idealno mesto da kupite svoju nekretninu u Turskoj. Štaviše, agencija Capitol Estate ima izuzetno jake veze sa ovim gradom, zbog čega vam možemo osigurati vrhunsku ponudu po najpovoljnijim cenama na tržištu.

Evo šta sve treba da znate o nekretninama u Alanji:

Pogled sa dvorca Alanya
Alanya Nekretnine nude odličnu vrijednost za novac

Nekretnine Alanya Turska

Kao što smo već napomenuli, jedna od glavnih prednosti Alanje u odnosu na daleko veću Antaliju je mir koji je dostupan kako stanovnicima, tako i turistima koji je posećuju.

Ovo se takođe odražava u manjoj gustini naseljenosti, te činjenici da većina objekata u Alanji dolazi sa pratećim zemljištem. Stambene zgrade su takođe često okružene zelenilom, a grad je daleko zdraviji za život u odnosu na veća mesta.

To ne znači da u Alanji nema turističkih atrakcija, naprotiv, grad se odlikuje slikovitom i bogatom istorijom i arhitekturom tipičnom za Osmansku Tursku, kao i tragovima rimske istorije.

Sem toga, grad poseduje kvalitetnu infrastrukturu koja je čini dobrim mestom za porodični život i rad, a broj stranaca u njoj sve više raste. Ipak, njihov broj je i dalje zanemarljiv u odnosu na domaće stanovništvo.

Svi ovi faktori doprinose tome da je Alanja postala jedno od najboljih mesta za investiranje u nekretnine, sa ponudom koja i više nego odgovara ceni i odličnom perspektivom za budućnost.

Agencija Capitol Estate prepoznaje ovo, postavljajući se na tržištu kao pouzdan posrednik za stanovnike BiH i bosanske dijaspore koji bi želeli da dođu do nekretnine u ovom mestu.

Na našem sajtu ćete pronaći na desetine kuća, stanova i drugih objekata na prodaju, a možete dobiti dodatne informacije o svakom od njih na svoju email adresu,
Naposletku, ukoliko se ozbiljno zainteresujete za neku od nekretnina u ponudi, naši agenti vam mogu organizovati besplatan obilazak. 

Takođe, nudimo vam sve usluge oko prikupljanja dokumentacije, prenosa vlasništva, i odgovaramo na vaša pitanja kako bi ceo proces prošao što brže i bez ikakvih problema.

Alanya Lokacija nekretnina na karti

Kupite nekretnine u Alanji

Proces kupovine nekretnina u Alanji preko agencije Capitol Estate sastoji se od određenog broja unapred utvrđenih koraka osmišljenih da Vam pruže što je bolje moguće iskustvo.

Za početak, potrebno je da posetite naš sajt ili pozovete agenciju kako biste pregledali celokupnu ponudu. Sajt poseduje niz filtera koji Vam omogućavaju da brzo i efikasno pronađete tačno onakvu nekretninu kakvu želite, pritom pružajući sve osnovne informacije o istoj.

Nakon što pronađete objekat ili objekte koji Vam se dopadaju, Vi možete zatražiti dodatne informacije klikom na dugme, i navesti svoju email adresu. Nakon što to učinite, sistem će Vam proslediti besplatnu brošuru i obavestiti naše agente da ste zainteresovani za kupovinu.

Vrlo brzo nakon izražavanja svog interesa možete očekivati da Vas kontaktira neko od Capitol Estate agenata kako bi sa Vama razgovarao o svim aspektima Vaše buduće kupovine.

Ukoliko ste za to zainteresovani, mi vršimo posredovanje između Vas i prodavca, organizujemo besplatan obilazak nekretnine koju želite da kupite i pomažemo prilikom sklapanja i izvršenja ugovora.

Vaše je da obezbedite sredstva i dobru volju i uživate u profesionalnoj usluzi.

Pročitajte više
Nekretnina na prodaju u Alanya po pristupačnoj cijeni

Najpovoljnije nekretnine u Alanji

Zahvaljujući tome što već dugi niz godina posluje u ovom gradu, agenicja Capitol Estate raspolaže najpovoljnijim i najraznovrsnijim izborom nekretnina u Alanji.

Štaviše, nekretnine koje mi nudimo se ne mogu naći nigde drugde na tržištu zbog ugovora o posredovanju, te s pravom možemo reći da imamo veoma ekskluzivnu ponudu. 

Bez obzira na to na koju vrstu i cenu nekretnina se odlučite sasvim je sigurno da ćete kupovinom preko nas ostvariti viši kvalitet usluge i uštedeti novac, kao i izbeći sve brige s kojima se klijenti obično suočavaju prilikom kupovine nekretnina u inostranstvu.

Takođe, ulaganjem 400.000 dolara ili više u Vašu nekretninu stičete pravo na Tursko državljanstvo, što je posebno povoljno ukoliko se odlučite za kupovinu u Alanji zbog srazmerno manjih cena u odnosu na Antaliju i druge gradove. Ako želite kupiti nekretninu u Turskoj za državljanstvo kontaktirajte nas danas.

Luksuzne nekretnine u Alanji

Agencija Capitol Estate takođe poseduje I veliki broj luksuznih nekretnina u svojoj ponudi, od kojih su mnoge opremljene vrhunskim nameštajem ili se nalaze na najboljim mogućim lokacijama, poput užeg centra grada ili uz samo more.

Ove nekretnine takođe dolaze uz razne dodatne pogodnosti, a kupovinom jedne stičete I pravo na Tursko državljanstvo, što je često I presudni faktor kod kupovine ovakvih objekata.

Zaključak

Kupovina nekretnine u Alanji je jedna od najboljih investicija ukoliko želite svoj dom u inostranstvu. Ovaj miran i lep grad na Turskom primorju poseduje neke od najlepših plaža na Mediteranu i vrhunsku infrastrukturu, kao i daleko pristupačnije cene u odnosu na Antaliju ili Istanbul.

Najčešće postavljana pitanja:

Kako kupiti nekretninu u Alanji?

Najbolji i najpouzdaniji način da kupite nekretninu u Alanji je preko registrovane agencije, budući da naj način izbegavate sve probleme koji nastaju zbog razlike u jeziku i pravnim sistemima dve zemlje. Osim toga, agenti sa iskustvom imaju autoritet koji čini da kao kupac izgledate ozbiljnije u očima prodavca i mogu da reše sve nedoumice koje imate. 

Koliko koštaju nekretnine u Alanji?

U zavisnosti od toga kakvu nekretninu želite da kupite, za nju ćete morati da izdvojite od oko 100.000 do više od milion evra. Ipak, odnos cene i kvaliteta u Alanji je daleko bolji nego u većini ostatka Turske, budući da ovaj grad nije preplavljen zapadnim turistima koji svojim prisustvom veštački povećavaju cene. 

Koje su prednosti nekretnina u Alanji?

Neke od glavnih prednosti kupovine nekretnina u Alanji u odnosu na druge primorske gradove u Turskoj jesu kvalitetna infrastruktura, topla mediteranska klima, niža cena po kvadratu i mir tokom većeg dela turističke sezone.

Takođe, porez je dosta manji u odnosu na Antaliju ili Istanbul. Sve ovo znači da će vaši troškovi biti dosta manji, a uživanje sasvim jednako, pogotovo ako putujete sa porodicom i cenite svaku priliku za opuštanje. Kontaktirajte nas danas kako biste pronašli svoj dom u Turskoj bez ikakvog stresa.

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!

Vodič za besplatnu kupovinu

 • Korak po korak vodič za kupovinu nekretnine u Alanya
 • Slike i Infografika
 • Opisi lokacija

Šta se dalje dešava?

 • Molimo provjerite svoju e-poštu i kliknite na link kako biste aktivirali svoj zahtjev.
 • Čim potvrdite svoj zahtjev, ja ću Vas kontaktirati i odgovoriti na sva Vaša pitanja.
 • Također ću vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: