ANTALYA
All Prices
Hotel na prodaju
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Antalya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Istražite cvjetajuće tržište hotela u Antalyi

, vrhunskoj destinaciji za i međunarodne turiste i domaće posjetitelje. Capitol Estate s ponosom nudi odabrani raspon hotela na prodaju u ovom prekrasnom mediteranskom gradu, poznatom po predivnim plažama, bogatoj povijesti i živahnoj kulturološkoj sceni. Bilo da želite kupiti butik hotel, resort na plaži ili etabliran gradski hotel, Antalya pruža raznovrsne profitabilne mogućnosti u hotelskom sektoru..Pročitajte više

Zašto Investirati u Hotele u Antalyi?

Antalya je idealna lokacija za investicije u hotele iz nekoliko uvjerljivih razloga:

 • Visoka Turistička Atrakcija: Kao jedna od najposjećenijih destinacija Turske, Antalya boasts a robust tourism industry, osiguravajući stalan priljev gostiju tijekom cijele godine.
 • Raznolika Baza Posjetitelja: Antalya privlači širok raspon turista, od sunčanja i pustolova do ljubitelja kulture i poslovnih putnika.
 • Jaki Rast Tržišta: Turistički sektor u Antalyi nastavlja rasti uz potporu značajnih ulaganja u infrastrukturu i promotivne pothvate lokalne i nacionalne vlade.
 • Strateška Lokacija: Smještena na turskoj rivijeri, Antalya nudi jednostavan pristup Europi, Srednjem Istoku i ostatku Turske, čineći je strateškom lokacijom za domaće i međunarodne turiste.

Premium Lokacije za Hotele u Antalyi

Raznolika geografija Antalije nudi više premium lokacija za hotel u vlasništvu:

 • Lara: Poznata po luksuznim resortima i pješčanim plažama, Lara je idealna  za investicije u luksuzne hotele koji opslužuju premium međunarodne turiste.
 • Konyaaltı: S prekrasnim parkom uz plažu i blizinom centra Antalya, Konyaaltı je savršen za hotele koji nude gradske i morske atrakcije.
 • Kaleiçi (Stari Grad): Idealan za butik hotele, Kaleiçi nudi jedinstven šarm sa svojom povijesnom arhitekturom i živahnim bazarom, privlačeći turiste u potrazi za kulturološkim iskustvima.
 • Belek: Poznat po svojim golf terenima i obiteljskim resortima, Belek je popularan izbor za sportski i rekreativni turizam.

Kako Kupiti Hotel u Antalyi:

Kupovina hotela u Antalyi uključuje jednostavan proces uz Capitol Estate:

 • Analiza Tržišta: Razumijte dinamiku tržišta hotela u Antalyi, uključujući trenutnu potražnju, stupanj popunjenosti i potencijalni ROI.
 • Odabir Prave Nekretnine: Odaberite s naše pažljivo odabrane popisa hotela na prodaju, bazirano na vašim investicijskim kriterijima i poslovnim ciljevima.
 • Due Diligence: Provedite pažljivu analizu kako biste se uvjerili u financijske performanse hotela, pravni status i fizičko stanje.
 • Pregovori i Kupovina: Upotrijebite naše iskustvo kako bi pregovarali povoljne uvjete i kretali legalnim intricacijama procesa kupovine hotela.
 • Tranzicija Upravljanja: Koristite našu mrežu stručnjaka za upravljanje hotelima kako bi osigurali nesmetnu tranziciju i optimalan rad nakon kupnje.

Jeste li spremni iskoristiti dinamično hotelsko tržište u Antalyi? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste istražili našu ekskluzivnu ponudu hotela na prodaju.  Naš tim pruža pažnju i detaljan uvid u tržište. Bilo da želite graditi, investirati ili se proširivati, mi smo tu kako bismo vam omogućili nesmetanu i uspješnu transakciju. Obratite nam se odmah i započnite svoje putovanje u posjedovanja hotela u jednom od najdinamičnijih gradova Turske.

HOTEL NA PRODAJU U Antalya

Nudimo besplatno savjetovanje za investitore koji su zainteresirani za kupovinu hotela u Antalya. Kontaktirajte nas sada kako biste saznali više o dostupnim hotelima za prodaju u regiji Antalya.

Saznajte više detalja sada!
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: