BELEK
All Prices
Hotel na prodaju
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Belek
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Hoteli na prodaju u Beleku, Antalya

Otkrijte uzbudljive mogućnosti sa hotelima na prodaju u Beleku, globalno poznatoj destinaciji hvaljenoj po neokrnjenim golf terenima i prekrasnim mediteranskim plažama. Capitol Estate predstavlja pažljivo odabranu selekciju hotelnih nekretnina, krećući se od luksuznih resorta sa punim servisom do šarmantnim butičnih hotela. Bez obzira da li tražite da kupite hotel kao direktan ulaz u napredno tržište turizma ili kao ekspanziju vašeg investicionog portfolia, Belek nudi vrijedne mogućnosti sa svojim velikim prometom turista i premium smještajem..Pročitajte više

Zašto investirati u hotele u Beleku?

Belek je izuzetan izbor za hotelske investicije zbog nekoliko strateških prednosti:

 • Turističko žarište: Kao jedna od vodećih turskih golf i destinacijom odmora, Belek privlači veliki broj internacionalnih turista koji traže luksuz i slobodno vrijeme, osiguravajući robustne stope zauzetosti.
 • Kvalitetni razvoji: Oblast je poznata po svojim vrhunskim dešavanjima, uključujući luksuzne hotele koji zadovoljavaju visoka očekivanja internacionalnih putnika.
 • Snažan povrat investicije:  Popularnost Beleka među turistima nudi jak potencijal za unosne prinose od hotelskih investicija.
 • Strateška lokacija: Smješteno na turskoj rivijeri, Belek je pristupačno i izuzetno poželjno, sa svojim predivnim prirodnim ljepotama i svjetskim golf terenima.

Istaknuti hoteli na prodaju u Beleku

Naš portfolio uključuje širok izbor hotelnih nekretnina:

 • Luksuzni hoteli: Ovi hoteli nude prostrane sadržaje, kao što su spa, gurmanski restorani, i privatne plaže, udovoljavajući vrhunskom tržištu.
 • Butični hoteli: Manji hoteli sa jedinstvenim tematikama i personaliziranom uslugom, idealni za goste koji traže posebno iskustvo.
 • Hoteli na obali mora na prodaju: Nekretnine smještene direktno na plaži, pružajući gostima besprimjeran pristup moru i pijesku.
 • Komercijalni hoteli: Veće nekretnine dizajnirane da udovolje i gostima za odmor i poslovnim putnicima, opremljene su konferencijskim salama i poslovnim centrima.
 • Hoteli na prodaju na plaži: Iako nisu direktno na rubu mora, ovi hoteli uživaju blizinu plaža Beleka.
 • Nekretnine po planu na prodaju: Investicione mogućnosti u hotelske projekte koji su još u fazi razvoja, nudeći potencijal prilagođavanja nekretnine prema željama i ranog određivanja cijene.

Kako kupiti hotel u Beleku

Kupovina hotela u Beleku uključuje detaljan i vođen proces sa Capitol Estatesom:

 • Početna konsultacija: Raspravite o vašim poslovnim ciljevima i investicionim kriterijumima kako bi se identificirale odgovarajuće hotelske nekretnine.
 • Istražite oglase: Pregledajte naš detaljan izbor hotela na prodaju u Beleku, kompletiran sa detaljanim opisima, podacima finansijskog performansa, i potencijalnim mogućnostima za rast.
 • Provjere nekretnina: Organiziramo posjete perspektivnim hotelima kako bi se procijenilo njihovo stanje, lokacija, i operativna isplativost.
 • Finansijska analiza: Procijenite finansijsko zdravlje i investicioni potencijal hotela, uključujući tok prihoda i stope zauzetosti.
 • Pregovori i kupovina: Naš tim će vam pomoći da postignete najpovoljnije uslove i voditi vas kroz pravne aspekte preuzimanja kako bi se osiguralo najbolje moguće riješenje.
 • Podrška nakon kupovine: Capitol Estate nudi stalnu podršku kako bi osigurali nesmetan prelaz I uspješno hotelsko operisanje, uključujući marketing strategije i operativno upravljanje.

Poziv na akciju

Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našim ekskluzivnim spiskovima hotela na prodaju. Naš tim iskusnih stručnjaka nekretnina posvećen je tome da vas vodi kroz svaki korak procesa preuzimanja, osiguravajući uspješnu investiciju. Obratite se odmah i započnite svoje investiciono putovanje u napredno hotelsko tržište Beleka.

HOTEL NA PRODAJU U Belek

Nudimo besplatno savjetovanje za investitore koji su zainteresirani za kupovinu hotela u Belek. Kontaktirajte nas sada kako biste saznali više o dostupnim hotelima za prodaju u regiji Belek.

Saznajte više detalja sada!
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: