KAS
All Prices
Hotel na prodaju
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Kas
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Hoteli na prodaju u Kaşu, Antalya

Zaronite u cvjetajuće tržište hotela u Kašu, slikovitom gradu na Turskoj obali, poznatom po svojim kristalno čistom vodom, drevnim ruševinama i živopisnoj kulturnoj sceni. Capitol Estate predstavlja ekskluzivnu kolekciju hotela na prodaju, krećući se od šarmantnih butičnih ustanova do luksuznih obalnih resorta. Bez obzira da li tražite ulazak u ugostiteljsku industriju ili proširenje svog portfolia u veoma traženoj lokaciji, Kaş nudi unosne prilike za investitore u hotele.Pročitajte više

Zašto investirati u hotele u Kaşu?

Kaş je idealna destinacija za investicije u hotele iz nekoliko uvjerljivih razloga:

 • Turistička atrakcija: Kaş privlači raznovrsnu grupu međunarodnih i domaćih turista sa svojim prekrasnim plažama, mjestima za ronjenje i historijskim lokalitetima, osiguravajući stalan tok gostiju.
 • Ograničena ponuda, visoka potražnja: Stroge građevinske regulative grada ograničavaju razvoj novoobjekata, što pomaže u održavanju šarma područja i povećava potencijalnu profitabilnost postojećih nekretnina.
 • Rastuće tržište: Rastuća popularnost kao destinacija za odmor dovela je do povećanja potražnje za smještajem, čineći ovo vrhunskim vremenom za investiranje u tržište hotela u Kaşu.
 • Raznolika baza posjetitelja: Kaş privlači avanturiste, entuzijaste kulture i turiste za razonodu, omogućavajući široku marketinšku strategiju i raznolike prihode.

Istaknuti hoteli na prodaju u Kašu

Naš portfolio uključuje širok izbor hotela prilagođenih različitim investicionim skalama i ciljevima:

 • Butični hoteli: Ovi hoteli nude personalizirano i intimno iskustvo gostiju, često smješteni u srcu Kaşa ili u osamljenim područjima sa izuzetnim pogledima.
 • Luksuzni hoteli: Luksuzni objekti koji pružaju vrhunske sadržaje kao što su spa centri, gurmanski restorani i privatne plaže ili bazeni.
 • Hoteli na obali mora: Smješteni direktno na obali mora, ovi hoteli nude gostima neposredan pristup moru i obično zaračunavaju više cijene soba.
 • Komercijalni hoteli: Veći hoteli opremljeni konferencijskim sadržajima za smještaj kako turista za razonodu tako i poslovnih putnika.
 • Hoteli sa dodatnim potencijalom: Neke nekretnine mogu doći sa dodatnom zemljom za širenje ili mogućnošću razvoja dodatnih sadržaja kao što su marine ili centri za ronjenje.

Kako kupiti hotel u Kaşu

Kupovina hotela u Kaşu uključuje nekoliko strateških koraka:

 • Razumijevanje tržišta: Naši stručnjaci pružaju detaljne uvide u lokalna turistička i tržišta nekretnina kako bi vam pomogli da donesete informiranu odluku.
 • Izbor prave nekretnine: Istražite naše spiskove da biste pronašli hotel koji odgovara vašim investicionim kriterijima, od veličine i lokacije do potencijalnog povrata ulaganja (ROI).
 • Pažljiva analiza: Pomoć vodimo pažljivu analizu, uključujući evaluaciju finansijskih zapisa, inspekcije nekretnina i provjere usklađenosti.
 • Pregovori i preuzimanje: Naš tim vas podržava tokom procesa pregovora kako bismo osigurali da postignete najbolje moguće uslove i nadziremo sve pravne aspekte uključene u preuzimanje.
 • Tranzicija nakon kupovine: Nudimo stalnu podršku kako bismo olakšali tranziciju, uključujući zapošljavanje, marketing i operativno upravljanje, ako je potrebno.

Jeste li spremni istražiti ekskluzivne prilike na tržištu hotela u Kašu? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste razgovarali o vašim investicionim potrebama i istražili naš portfolio hotela na prodaju. Naš tim stručnjaka za nekretnine posvećen je tome da vas vodi kroz svaki korak procesa kupovine, osiguravajući uspješan ulazak ili proširenje u industriji ugostiteljstva u Kaşu. Obratite se odmah kako biste započeli svoje investiciono putovanje u jednom od najšarmantnijih primorskih gradova Turske.

HOTEL NA PRODAJU U Kas

Nudimo besplatno savjetovanje za investitore koji su zainteresirani za kupovinu hotela u Kas. Kontaktirajte nas sada kako biste saznali više o dostupnim hotelima za prodaju u regiji Kas.

Saznajte više detalja sada!
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: