Prikaži sve lokacije
All Prices
Hotel na prodaju
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Turskoj
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Hoteli na Prodaju u Turskoj

Capitol Estate je vaš glavni resurs za kupovinu hotela u Turskoj, nudeći širok raspon opcija od luksuznih nekretnina velike skale do šarmantnih boutique hotela. Turski rast kao globalna turistička destinacija čini ovu zemlju privlačnijim tržištem za ulagače u hotele. Bile da želite ući u ugostiteljsku industriju ili se proširiti na već postojeći portfolio, naša selekcija se sastoji od nekretnina koje odgovaraju širokom rasponu investicijskih strategija i poslovnih ciljeva..Pročitajte više

Koliko Koštaju Hoteli na Prodaju u Turskoj?

Cijena hotela u Turskoj značajno varira na osnovu nekoliko faktora, uključujući lokaciju, veličinu, uslove, i operativni status. Cijene se mogu kretati od:

 • Manji i Hoteli Srednje Veličine: Počevši od $1 milion za manje i manje centralno locirane nekretnine.
 • Veliki Hoteli i Lječilišta: Oni mogu koštati od $10 miliona do $100 miliona, naročito u premium turističkim područjima ili velikim gradovima. Ove nekretnine dolaze uz ekstenzivne sadržaje i uspostavljenu reputaciju.Određivanje cijene zavisi od ekonomskih uslova u regiji, toku turizma u regiji, i specifičnih karakteristika i reputacije samog hotela.

Šta je sa Boutique Hotelima u Turskoj?

Boutique hoteli su postali dosta popularniji u Turskoj, nudeći personaliziranije i jedinstvenije boravišno iskustvo u poređenju s velikim hotelskim lancima. Ove nekretnine su obično manjeg obima, od 10 do 100 soba, često smještene u jedinstvenim ili historijskim građevinama. Osiguravaju visok nivo usluge i obično su u temama ili stilizovane u odrazu lokalne kulture i estetike.Boutique hoteli su naročito privlačni u područjima s bogatim kulturnim nasljeđem poput Istanbula, Cappadocia, i Egejske ili Mediteranske obale. Investiranje u boutique hotele može biti unosan pothvat, naročito ako nekretnina nudi izrazite karakteristike koje mogu biti plasirane na tržište kao dio ekskluzivnog boravišnog iskustva.

Gdje Kupiti Hotel u Turskoj?

 • Istanbul: Kao kulturno i ekonomsko srce Turske, Istanbul nudi dinamično tržište uz stalan priliv kako poslovnih tako i rekracijskih putnika.
 • Antalya i Mediteranska Obala: Poznati po nevjerojatnim plažama i luksuznim lječilištima poput Alanye, ova regija privlači veliki broj internacionalnih turista godišnje.
 • Egejska obala: Uključujući destinacije poput Bodruma, Izmira, ili Fethiye, poznate po historijskim lokacijama i vibrantnoj turističkoj sezoni tokom ljeta.
 • Cappadocia: Popularna zbog svog jedinstvenog područja i luksuznih pećinskih hotela, ova regija privlači turiste koji traže jedinstveno boravišno iskustvo.
 • Ankara: Kao glavni grad, Ankara pruža mogućnosti u biznisu i konferencijskim sektorima.

Razmatrajući kupovinu hotela u Turskoj, važno je napraviti pažljivu analizu lokalnih turističkih trendova, stanje nekretnine, i operativnu historiju hotela. Capitol Estate nudi ekspertni vodič i pažljivu detaljnu tržišnu analizu da vam pomogne u donošenju informativne odluke, osiguravajući da se vaša investicija slaže s vašim poslovnim ciljevima i strategijama za rast. Kontaktirajte nas danas da biste istražili vibrantno hotelsko tržište u Turskoj i pronašli nekretninu koja odgovora vašim potrebama.

HOTEL NA PRODAJU U Turskoj

Nudimo besplatno savjetovanje za investitore koji su zainteresirani za kupovinu hotela u Turskoj. Kontaktirajte nas sada kako biste saznali više o dostupnim hotelima za prodaju u Turskoj.

Saznajte više detalja sada!
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: