ALANYA, Avsallar
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 157 na prodaju u Alanya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Apartmani na prodaju u Avsallaru, Alanya

Istražite našu ponudu apartmana u Avsallaru, mirnom i slikovitom susjedstvu u Alanyi poznatom po prekrasnim pješčanim plažama, bujnim borovim šumama i opuštenoj atmosferi. Capitol Estate nudi raznolike apartmane u Avsallaru, od pristupačnih i ugodnih stanova idealnih za pojedince ili parove do luksuznih i prostranih rezidencija koje su pogodne za obitelji i investitore. Bez obzira tražite li kuću za odmor, stalno prebivalište ili isplativu investicijsku priliku, Avsallar nudi brojne opcije koje zadovoljavaju vaše potrebe.

Zašto odabrati Avsallar za kupnju apartmana?

Avsallar je izvrstna lokacija iz nekoliko razloga:

 • Prekrasna priroda: Nalazi se između Sredozemnog mora i bujnih borovih šuma, a nudi jedinstven spoj prirodnih ljepota i mirnog života.
 • Blizina plaže: Avsallar se može pohvaliti nekim od najljepših pješčanih plaža u Alanyi, što ga čini popularnim izborom za ljubitelje plaže i odmora.
 • Sve brojnije tržište: Ovo područje postaje sve popularnije među domaćim i međunarodnim kupcima, osiguravajući robusno tržište nekretnina s dobrim potencijalom za valorizaciju vrijednosti nekretnina.
 • Dobro razvijeni sadržaji: Unatoč opuštenoj atmosferi, Avsallar je dom brojnim kafićima, restoranima i trgovinama, pružajući lagodne životne uvjete.

Istaknuti Apartmani na prodaju u Avsallaru

Naš portfolio uključuje raznolike vrste apartmana:

 • Luksuzni apartmani: Ovi apartmani nude premium sadržaje kao što su bazeni, fitnes centri i sigurnosne usluge, sve unutar modernih kompleksa.
 • Moderni stanovi na prodaju: Suvremeni stanovi opremljeni najnovijim namještajem i dizajnirani za maksimalnu udobnost i stil.
 • Novi apartmani na prodaju: Odaberite novoizgrađene objekte koji pružaju suvremene uvjete života i energetsku učinkovitost.
 • Apartmani na plaži: Iživite život samo par koraka od Sredozemnog mora savršen za one koji sanjaju o životnom stilu uz more.
 • Spremni za useljenje apartmani: Potpuno dovršeni apartmani spremni za trenutni smještaj, idealni za kupce koji traže brz i jednostavan useljavanje.
 • Apartmani na prodaju s planom otplate: Dostupne su fleksibilne mogućnosti plaćanja kako bi se olakšao proces kupnje svim kupcima.

Kako kupiti apartman u Avsallaru

Kupovina apartmana u Avsallaru uključuje jednostavan proces s Capitol Estateom:

 • Inicijalna konzultacija: Podijelite svoje specifične potrebe i preferencije kako bismo vam pomogli pronaći savršeni apartman.
 • Istražite popis nekretnina: Pogledajte naš opsežan popis apartmana na prodaju u Avsallaru, kompletiran detaljnim opisima, fotografijama i specifikacijama.
 • Posjeti nekretninama: Zakazujte posjete odabranim apartmanima kako biste procijenili njihove značajke, lokaciju i ukupnu podobnost.
 • Proces kupnje: Naš tim pomaže u pregovorima, pravnim provjerama i svim potrebnim papirima kako bi osigurao uglađen i uspješan postupak kupnje.
 • Podrška nakon kupnje: Nudimo daljnju podršku, uključujući upravljanje nekretninama i usluge najma, kako bismo vam pomogli maksimizirati vašu investiciju.

Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našim ekskluzivnim nekretninama i kako vam možemo pomoći u pronalaženju vašeg idealnog apartmana u ovom mirnom dijelu Alanye. Naš tim iskusnih stručnjaka za nekretnine posvećen je tome da vas vodi kroz svaki korak procesa kupnje, osiguravajući da pronađete apartman koji odgovara vašem životnom stilu i investicijskim ciljevima. Obratite nam se odmah kako biste započeli svoje istraživanje nekretnina u Avsallaru.

Pronađeno 157 Nekretnina na prodaju u Alanya
Organic Sačuvaj stranicu
1234
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: