ISTANBUL, Bahcesehir
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 16 na prodaju u Istanbul
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Apartmani na Prodaju u Bahçeşehiru, Istanbul

Otkrijte živopisnu i obiteljsku zajednicu Bahçeşehira, u Istanbulu, poznatu po njezinim bujnim zelenim prostorima, modernoj infrastrukturi i kvaliteti života. Capitol Estate vam nudi širok raspon apartmana na prodaju u Bahçeşehiru, od priuštivih jedinica idealnih za kupce koji kupuju nekretninu prvi put, pa do luksuznih i prostranih rezidencija pogodnih za obitelji i investitora. Bile da tražite ugodan apartman ili premium dom s modernim sadržajima, Bahçeşehir pruža raznorodne opcije za zadovoljenje vaših potreba i preferencija..Pročitajte više

Zašto Odabrati Bahçeşehir za Kupovinu Apartmana?

Bahçeşehir je savršen izbor za kupovinu apartmana iz niza ključnih razloga:

 • Dobro Planirana Zajednica: Poznat kao "Grad Vrt", Bahçeşehir se diči prostranim parkovima, artificijalnim jezerima i uređenim vrtovima, čineći ga jednim od najzelenijih područja Istanbula.
 • Obiteljski orijentirano Okruženje: S brojnim školama, trgovačkim centrima i medicinskim uslugama, Bahçeşehir je dizajniran za podršku visokom kvalitetu života obitelji.
 • Snažan Investicijski Potencijal: Kontinuirani razvoj i rastuća popularnost Bahçeşehira čine idealnom lokacijom za ulaganje u nekretnine s potencijalom za rast vrijednosti nekretnina.
 • Izvanredna Povezanost: Bahçeşehir profitira od dobrih transportnih veza, uključujući blizinu glavnih autoputeva i mogućnosti javnog prijevoza, olakšavajući lak pristup u odnosu na druge dijelove Istanbula.

Istaknuti Apartmani na Prodaju u Bahçeşehiru

Naša selekcija sadrži širok raspon tipova apartmana:

 • Luksuzni Apartmani: Vrhunske rezidencije koje nude prvorazredne sadržaje poput smart home sistema, privatnog osiguranja i ekskluzivne usluge poput bazena, fitness centara i dječijeg igrališta.
 • Moderni Stanovi na Prodaju: Suvremeni stanove dizajnirani stilom i funkcionalnošću, opremljeni posljedjim uređajima i tehnologijom.
 • Novi Apartmani na Prodaju: Odaberite između potpuno novih projekata koji nude moderne standarde života i energetski iskoristljiv dizajan.
 • Off-Plan Apartmani na Prodaju u Bahçeşehiru: Mogućnost investicije u fazi gradnje, dopuštajući potencijal uštede troškova i mogućnosti kustomizacije.
 • Stanovi Spremni za Useljenje: Potpuno završeni apartmani dostupni za neposredno useljenje, idealni za kupce koji brzo žele useljenje.
 • Apartmani na Prodaju s Planom Otplate: Fleksibilne opcije otplate su dostupne da bi se olakšao proces kupovine i učinile ga dostupnijim.

Kako Kupiti Apartman u Bahçeşehiru?

Proces kupovine apartmana u Bahçeşehiru je pojednostavljen i direktan uz Capitol Estate:

 • Početna Konsultacija: Razmotrimo vaše specifične potrebe i preferencije da nam pomognete identificirati savršeni apartman za vas.
 • Otkrivanje Nekretnina: Pregledajte naš opširni asortiman apartmana za prodaju u Bahçeşehiru, kompletiran detaljnim opisima, fotografijama i specifikacijama.
 • Pregled Nekretnine: Zakazati obilazak odabranih apartmana da bi se dobio provosni doživljaj lokacije, dizajna i okruženja zajednice.
 • Proces Kupovine: Naš tim će vam pomoći s pregovorima, pravnim provjerama i svom neophondnom dokumentacijom da bi se osigurala nesmetana transakcija.
 • Podrška Nakon Kupovine: Mi nudimo trajnu podršku, uključujući pomoć oko upravljanja nekretninom i lokalnu integraciju, da bi vam osigurali lako useljavanje u vaš novi dom.

Kontaktirajte Capitol Estate danas da biste saznali više o našim ekskluzivnim nekretninama i kako vam možemo pomoći u pronalaženju vašeg idealnog apartmana u ovoj cvatućoj zajednici. Naš tim iskusnih stručnjaka iz oblasti nekretnina je predan vođenju kroz svaki korak procesa kupovine, osiguravajući vam pronalaženje nekretnine koja se savršeno podudara vašim potrebama i ciljevima ulaganja. Kontaktirajte nas sad i započnite pretragu nekretnina u Bahçeşehiru.

Pronađeno 16 Nekretnina na prodaju u Istanbul
Organic Sačuvaj stranicu
12
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: