ISTANBUL, Bahcesehir
All Prices
Vila
Sve
Pronađeno 1 na prodaju u Istanbul
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Vile na Prodaju u Bahçeşehiru, Istanbul

Otkrijte ekskluzivne vile u Bahçeşehiru, jednom od najpoželjnijih istanbulskih rezidencijalnih distrikta, poznatom po njegovim bujnim pejsažima, prostranim parkovima i dobro planiranoj infrastrukturi. Capitol Estate vam nudi raznodrodni izbor luksuznih vila koje su namijenjene onima koji traže komoditet, privatnost i visok standard življenja unutar živopisne zajednice. Bile da tražite obiteljski dom ili investicijsku mogućnost, naše vile u Bahçeşehiru pružaju savršenu kombinaciju luksuza i praktičnosti.Pročitajte više

Zašto Odabrati Bahçeşehir za Kupovinu Vile?

Bahçeşehir, koji se često zove "Grad-vrt", je odličan izbor za kupce iz više uvjerljivih razloga:

 • Mirno Okruženje: Poznat po njegovim dobro održavanim parkovima i artificijalnim jezerima, Bahçeşehir vam nudi miran i zeleni prostor idealan za obitelji ili pojedince koji traže bijeg od gradske gužve.
 • Izvrsne Usluge: Područje je opremljeno raznorodnim sadržajima uključujući shopping centre, škole, bolnice i kulturne objekte, osigurvajući komfortan i konvencionalan životni stil.
 • Snažan Investicijski Potencijal: S njegovom rastućom populacijom i kontinuiranim razvojem, Bahçeşehir prezentira odlične investicijske mogućnosti s nekretninama koje rastu u vrijednosti sa vremenom.
 • Odlična Povezanost: Uprkos njegovom mirnom okruženju, Bahçeşehir je dobro povezan s ostatkom Istanbula kroz glavne autoceste i javnog prijevoza, uključujući planirana proširenja metro linije.

Istaknute Vile na Prodaju u Bahçeşehiru

Naš portfelj sadrži širok raspon mogućnosti nekretnina:

 • Luksuzne Vile: Ove vile nude prvorazredne sadržaje poput privatnog bazena, velikog vrta i modernog arhitektonskog dizajna, pružajući ekskluzivno iskustvo života.
 • Moderne Vile: Kombinujući savremeni stil s praktičnošću, ove vile sadrže posljednje u tehnologiji i smart home sistemima.
 • Novoizgrađene Vile: Odaberite između potpuno novih projekata koji nude najnovije u luksuznom životu sa mogućnostima kustomizacije.
 • Vile u Zaštićenim Naseljenima: Smještene unutar sigurnih i dobro održavanih zajednica, ove vile nude dodatne usluge poput zajedničkih bazena, fitness centara i klubova.
 • Vile s Privatnim Bazenom: Idealne za obitelji i zabavljače, ove vile dolaze sa vlastitim bazenom i prostranim vanjskim prostorima.
 • Vile Spremni za Useljenje: Za one koji žele brzo useljenje, ove vile su potpuno završene i spremne za neposredno useljenje.

Kako Kupiti Vilu u Bahçeşehiru?

Kupovina vile u Bahçeşehiru sadrži jednostavne korake uz Capitol Estate:

 • Početna Konsultacija: Razmotrimo vaše specifične zahtjeve i preferencije da nam pomognete identificirati savršeni apartman za vas.
 • Otkrivanje Nekretnina: Pregledajte naš opširni asortiman vila za prodaju u Bahçeşehiru, kompletiran detaljnim opisima, fotografijama i specifikacijama.
 • Pregled Nekretnine: Zakazati obilazak odabranih vila da bi se procijenila podudarnost vila vašim zahtjevima i otkrivanjem dodata koje zajednica nudi.
 • Proces Kupovine: Naš tim će vam pomoći s pregovorima, pravnim provjerama i svom neophondnom dokumentacijom da bi se osigurala nesmetana transakcija.
 • Podrška Nakon Kupovine: Mi nudimo trajnu podršku, uključujući pomoć oko upravljanja nekretninom , da bi vam osigurali lako useljavanje u vaš novi dom.

Kontaktirajte Capitol Estate danas da biste saznali više o našim ekskluzivnim nekretninama i kako vam možemo pomoći u pronalaženju vašeg idealnog apartmana. Naš tim iskusnih stručnjaka iz oblasti nekretnina je predan vođenju kroz svaki korak procesa kupovine, osiguravajući vam pronalaženje vile koja se savršeno podudara vašim potrebama i ciljevima ulaganja. Kontaktirajte nas sad i započnite pretragu nekretnina u Bahçeşehiru.

Pronađeno 1 Nekretnina na prodaju u Istanbul
Organic Sačuvaj stranicu
1
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: