ISTANBUL, Besiktas
All Prices
All Types
Sve
Pronađeno 1 na prodaju u Istanbul
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Nekretnine na Prodaju u Beşiktaşu

Otkrijte dinamični i prestižni distrikt Beşiktaşa, jedan od najpoznatijih i najpoželjnijih istanbulskih četvrti. Capitol Estate vam pruža podršku kroz raznovrsnan izbor nekretnina u Beşiktaşu, od luksuznih apartmana i penthouse apartmana do ekskluzivnih vila i zemljišta na strateškim lokacijama. Poznato po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj vitalnosti i premium lokaciji, Beşiktaş privlači brojne rezidente i investitore koji traže kvalitet i blizini centra grada.Pročitajte više

Zašto odabrati Beşiktaş?

Beşiktaş je centar aktivnosti, nudeći energičan način života svojim brojnim opcijama za večernji provod, trgovine i zabavu. Premium lokacija distrikta uz Bosfor pruža mnoštvu nekretnina nevjerojatne poglede na obalu, povećavajući privlačnost ovog područja. Beşiktaş ulice su prepune povijesnim znamenitostima, modernim kafićima i butik-tvrtkama, čineći ovu lokaciju prvorazrednim izborom za one koji uživaju u kosmopolitskom životnom stilu.

Raznolike mogućnosti nekretnina

Ovaj urbani aspekt nekretnina u Beşiktaşu je raznolik, pružajući mogućnosti za različite preferencije i proračune. Apartmani u ovoj lokaciji miješaju moderne sadržaje s čarom i karakterom, često smješteni unutar zgrada koje reflektiraju arhitektonsku baštinu Istanbula. Penthouse apartmani nude prostrane poglede na Bosfor, pružajući luksuzno, urbano životno iskustvo. Za one koji traže više privatnosti i prostora, vile u Beşiktaşu smještene su u mirnijim, više rezidencijalnim područjima, pružajući vrtove i velike prostore za stanovanje. Zemljišta na strateškim lokacijama također pružaju prilike za razvoj, udovoljavajući investitorima koji teže kapitalizirati popularnost distrikta i njegov kontinuiran rast.

Apartmani u Beşiktaşu

Za one zainteresirane u srce istanbulskog dinamičnog urbanog života, apartmani u Beşiktaşu nude moderan život s pristupom  vrhunskim sadržajima, uzbudljivom noćnom životu i kulturnim znamenitostima. Ovi apartmani su idealni za pojedince i obitelji koji traže kosmopolitski životni stil.

Vile u Beşiktaşu

Nasuprot tome, vile u Beşiktaşu udovoljavaju onima koji traže više prostora i privatnosti s dodatkom luksuza. Ove nekretnine često imaju prekrasan pogled na Bosfor i pružaju mirno utočište od gradske vreve, dok istovremeno održavaju blizinu s gradskim sadržajima.

Investicijski Potencijal

Kupovina nekretnine u Beşiktaşu se smatra isplativom investicijom zbog distriktova stalne potražnje i središnje lokacije. Nekretnine u ovom području teže zadržati vrijednost i apprecijirati s vremenom, poglavito one s pogledom ili unikatan sadržajima. Tržište najma nekretnina je također uspješno, vođeno lokalnim profesionalcima, strancima i studentima, čineći Beşiktaş izvrsnim izborom za investitora koji žele siguran prihod od najma.

Dostupnost i transport

Beşiktaş je iznimno dobro povezan, s brojnim opcijama javnog prijevoza, uključujući autobuse, trajekte i obližnje metro-stanice. Ova lakoća dostupnosti omogućuje rezidentima lakše kretanje kroz ostale distrikte Istanbula i uživanje u svim mogućnostima koje grad nudi. Infrastruktura distrikta se konstantno poboljšava, unaprijeđujući dnevne živote njegovih rezidenta i povećavajući atraktivnost nekretnina.

Pronađeno 1 Nekretnina na prodaju u Istanbul
Organic Sačuvaj stranicu
1
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: