BODRUM, Gumusluk
All Prices
All Types
Sve
Pronađeno 11 na prodaju u Bodrum
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Nekretnine na Prodaju u Gümüşlüku

Otkrijte miran šarm Gümüşlüka, skrivenog dragulja na Bodrumskom poluotoku, poznatog po njegovoj nedirnutoj ljepoti prirode i umjetničkoj baštini. Capitol Estate ponosno prezentira pažljiv selekciju nekretnina u Gümüşlüku, krećući od rustikalnih kamenih kuća do moderni vila i primorskih apartmana, sa ciljem da vam pruži jedinstvenu perspektivu u ovom serenskom selu..Pročitajte više

Zašto Odabrati Gümüşlük?

Gümüşlük je nadaleko poznat po njegovom idiličnom okruženju, koje očuvava esenciju tradicionalnog turskog ribarskog sela dok nudi udobnost i sadržaj koji zahtjevaju moderni kupevlasnici. Područje je zaštićeno od urbanizacije, osiguravajući ocuvanost njegove unikatne arhitekture i arheoloških mjesta. Selo je poznato po njegovoj dugoj plaži, historijskim ruševinama uronjenim u obalu mora, i šarmantnom šetalištu obilnom malim kafićima i restoranima koji poslužuju svježe morske plodove.

Dostupni Tipovi Nekretnina u Gümüşlüku

U Gümüşlüku, potencijalni kupci mogu pronaći širok raspon tipova nekretnina koji odgovaraju različitim preferencijama i budžetima:

 • Kamene Vile: Ove nekretnine najčešće su odlikovane sa tradicionalnim dizajnom uz moderne dodatke, nudeći prostorne stambene prostore, privatne vrtove, a u nekim slučajevima i bazene. Istražite našu selekciju vila na prodaju u Gümüşlüku da pronađete svoj savršeni dom.
 • Primorski Apartmani: Idealni za one koji traže blizinu plaže, ovi apartmani nude prekrasne morske poglede i lak pristup lokalnim sadržajima. Pogledajte naše apartmane na prodaju u Gümüşlüku za dodatne informacije o ovim nekretninama.
 • Građevinsko Zemljište: Za one koji traže izgradnju kuće iz snova od nule, dostupno je nekoliko parceli zamljišta nudeći dah oduzimajuće poglede i prostranu privatnost.

Kako Kupiti Nekretninu u Gümüşlüku

Kupovina nekretnine u Gümüşlüku uključuje par esencijalnih koraka i Capitol Estate je tu da osigura uspešnu transakciju:

 • Početna Konsultacija: Kontaktirajte nas da razmotrimo vaše specifične potrebe i želje za vašu nekretninu u Gümüşlüku. Bile da tražite kuću za odmor, permanentno boravište, ili investicijsku mogućnost, mi posjedujemo stručnost da vas vodimo kroz proces kupovine.
 • Pregled Nekretnine i Selekcija: Organizirat ćemo pregled nekretnina usklađenih s vašim preferencijama i pružiti detaljne informacije koje će vam pomoći pri donošenju odluke.
 • Pravni i Administrativni Savjeti: Capitol Estate će vam pomoći s pravnim procedurama, uključujući i pribavljanje potrebnih dozvola i finalizaciju registracije vaše nekretnine, osiguravajući kompletno poštovanje turskih zakona o nekretninama.
 • Naknadna Prodajna Podrška: Nudimo podršku nakon kupovine, uključujući menadžment usluge za vaš novi dom i savjete za lakšu integraciju u novu zajednicu.

Jeste li zainteresovani idejom posjedovanja nekretnine u mirnom selu Gümüşlük? Kontaktirajte Capitol Estate danas i istražite naše ekskluzivne nekretnine. Naš posvećeni tim stručnjaka za nekretnine je spreman da vam pomogne pronaći savršen dom na ovom slikovitom dijelu Bodrumskog poluotoka.  Neka vas vodimo kroz svaki korak ovog procesa, od pretrage nekretnina do konačne kupovine, osiguravajući iskustvo bez ikakvih problema. Kontaktirajte nas sad i načinite prvi korak ka vašoj kući iz snova u Gümüşlüku.

Pronađeno 11 Nekretnina na prodaju u Bodrum
Organic Sačuvaj stranicu
12
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: