BODRUM, Gumusluk
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 5 na prodaju u Bodrum
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Stanovi na prodaju u Gümüşlüku, Bodrum

Istražite našu pažljivo odabranu ponudu apartmana u Gümüşlüku, Bodrum, mirnom selu poznatom po svojoj umjetničkoj atmosferi i predivnoj prirodnoj ljepoti. Capitol Estate nudi razne apartmane u Gümüşlüku, od šarmantnih budžetskih jedinica do luksuznih rezidencija sa spektakularnim pogledom na more. Bez obzira da li tražite mirno utočište, stalni dom ili investicijsku imovinu, Gümüşlük nudi niz opcija koje odgovaraju različitim ukusima i budžetima..Pročitajte više

Stanovi na prodaju u Gümüşlüku, Bodrum

Istražite našu pažljivo odabranu ponudu apartmana u Gümüşlüku, Bodrum, mirnom selu poznatom po svojoj umjetničkoj atmosferi i predivnoj prirodnoj ljepoti. Capitol Estate nudi razne apartmane u Gümüşlüku, od šarmantnih budžetskih jedinica do luksuznih rezidencija sa spektakularnim pogledom na more. Bez obzira da li tražite mirno utočište, stalni dom ili investicijsku imovinu, Gümüşlük nudi niz opcija koje odgovaraju različitim ukusima i budžetima.

Zašto odabrati Gümüşlük za kupovinu stana?

Gümüşlük je odličan izbor za kupovinu stana iz nekoliko razloga:

 • Mirno okruženje: Poznat po svojoj opuštenoj atmosferi i prekrasnim krajolicima, Gümüşlük je idealan za one koji traže mir i povezanost s prirodom.
 • Kulturno naslijeđe: Područje je natopljeno istorijom, sa drevnim ruševinama i živopisnom umjetničkom scenom koja privlači kreativnu zajednicu.
 • Snažan investicijski potencijal: S rastućom popularnošću kao turistička destinacija, Gümüşlük nudi odlične mogućnosti iznajmljivanja i potencijal za povećanje vrijednosti nekretnina.
 • Kvalitet života: Uprkos svom tihom šarmu, Gümüşlük pruža sve potrebne sadržaje i nalazi se na dohvat ruke od većih gradova na poluotoku Bodrum.

Istaknuti stanovi na prodaju u Gümüşlüku

Naš portfolio uključuje raznovrstan izbor tipova stanova:

 • Luksuzni stanovi: Ovi vrhunski apartmani imaju sofisticiran dizajn, moderne sadržaje i prekrasan pogled na Egejsko more.
 • Moderni stanovi na prodaju: Savremeni apartmani sa najnovijom opremom i fokusom na udobnost i efikasnost.
 • Novi stanovi na prodaju: Potpuno novi ili nekretnine koje su još u fazi izgradnje a nude najnovije u arhitektonskom dizajnu i građevinskoj tehnologiji.
 • Stanovi spremni za useljenje: Potpuno završeni stanovi koji su spremni za hitno useljenje, savršeni za kupce koji traže brz prelazak.
 • Stanovi na prodaju s planom plaćanja: Dostupne su fleksibilne mogućnosti plaćanja kako bi se olakšao proces kupovine za kupce.

Kako kupiti stan u Gümüşlüku

Kupovina stana u Gümüşlüku uključuje jednostavan proces sa Capitol Estate:

 • Početna konsultacija: Razgovarajte o svojim specifičnim potrebama i preferencijama kako bismo vam pomogli da pronađete idealan stan za vas.
 • Istražite oglase o nekretninama: Pregledajte našu opsežnu listu stanova na prodaju u Gümüşlüku, kompletnu sa detaljnim opisima, fotografijama i specifikacijama.
 • Pregled nekretnina: Zakazite posjete odabranim stanovima kako biste procijenili njihove karakteristike, lokaciju i ukupnu prikladnost za vaše potrebe.
 • Proces kupovine: Naš tim pomaže u pregovorima, pravnim provjerama i svim potrebnim papirima kako bi se osigurao nesmetan prijenos vlasništva.
 • Podrška nakon kupovine: Nudimo stalnu podršku, uključujući upravljanje imovinom i usluge iznajmljivanja, kako bismo vam pomogli da maksimizirate svoju investiciju.

Jeste li spremni istražiti raznovrsne stanove dostupne za prodaju u Gümüşlüku? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našim ekskluzivnim spiskovima i kako vam možemo pomoći da pronađete idealan stan u ovom slikovitom dijelu Bodruma. Naš tim iskusnih stručnjakа za nekretnine posvećen je tome da vas vodi kroz svaki korak procesa kupovine, osiguravajući da pronađete stan koji odgovara vašem životnom stilu i investicionim ciljevima. Obratite se odmah kako biste započeli svoju potragu za nekretninama u Gümüşlüku.

Pronađeno 5 Nekretnina na prodaju u Bodrum
Organic Sačuvaj stranicu
1
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: