ISTANBUL, Kadikoy
All Prices
All Types
Sve
Pronađeno 8 na prodaju u Istanbul
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Nekretnine na Prodaju u Kadıköyu

Dobrodošli u Kadıköy, jedan od najživljih i najumjetničkijih distrikta Istanbula. Capitol Estate s oduševljenjem vam prezentira raznorodnu kolekciju nekretnina u ovom energičnom području, poznatom po svojoj eklektičnoj atmosferi i kulturnom bogatstvu. Od suvremenih apartmana i penthouse apartmana do šarmantnih kuća ili vrijednih parcela zemljišta, Kadıköy nudi jedinstven spoj povijesnog šarma i modernih pogodnosti, čineći ga veoma traženom lokacijom za kupce i investitore..Pročitajte više

Zašto odabrati Kadıköy?

Kadıköy je kulturno središte na azijskoj strani Istanbula, poznato po svom mladenačkom duhu i umjetničkoj atmosferi. Ovaj distrikt nudi raznorodne atrakcije, uključujući živahne pijace, nezavisna pozorišta i neke od najboljih restorana i barova u gradu. Živahno Moda susjedstvo u Kadıköyu i njegova prelijepa primorksa promenada izuzetno je popularna među lokalnim stanovništvom i strancima. Jaka atmosfera zajednice u ovom području i mješavina tradicionalnog i modernog utjecaja zajedno čine ovaj distrikt uzbudljivim mjestom za životi rad.

Raznolike mogućnosti nekretnina

Tržište nekretnina u Kadıköyu je različito poput njegove kulture. Distrikti nude sve, od modernih apartmana u neboderima s nevjerojatnim pogledom na Mramorno more, do klasičnih kuća u Osmanskom stilu smještenih u mirnijim susjedstvima. Penthouse apartmani u Kadıköyu su posebno cijenjeni i nude luksuzne prostore za stanovanje s panoramskim pogledima i vrhunskim sadržajem. Za one zainteresirane u razvoj, dostupna su strateški smještena zemljišta, nudeći značajne mogućnosti za investiranje u jedno od najdinamičnijih područja Istanbula.

Apartmani u Kadıköyu

Kadıköy pruža živahno iskustvo života definiranog njegovom umjetničkom žicom i izvrsnom povezanošću s ostatkom grada. Apartmani u Kadıköyu kreću se u rasponu od suvremenih studija do većih obiteljskih apartmana, dajući urbani način života s pristupom kafićima, pijacama i kulturnim sadržajima.

Vile u Kadıköyu

Za one koji traže ekskluzivnije i mirnije mogućnosti stanovanja, vile u Kadıköyu pružaju luksuz i privatnost udaljeni od urbane žurbe. Ove vile su smještene u mirnijim dijelovima distrikta, nudeći prostrane prostore s vrtovima, često imajući pogled na Mramorno more ili šarmantni lokalni pejsaž.

Investicijski Potencijal

Investiranje u nekretnine u Kadıköyu je jako profitabilno zbog kontinuirane popularnosti i rasta distrikta. Nekretnine ovdje profitiraju od velike potražnje i prodaje i najma nekretnina, zahvaljujući poželjnosti ove lokacije među mladim profesionalcima, umjetnicima i obiteljima. Raznolike mogućnosti stanovanja i kontinuirani razvitak distrikta također nude perspektivne mogućnosti za apprecijaciju i profit.

Dostupnost i transport

Kadıköy je odlično opskrbljen mrežom transportnih mogućnosti, uključujući trajekte, autobuse i metro, povezujući rezidente i europsku i azijsku stranu Istanbula. Ova dostupnost čini ovu lokaciju odličnim izborom za komutere i one koji vole aktivan, urbani način života. Infrastruktura distrikta je dizajnirana da podrži ubrzan, povazan način života, unaprijeđujući i pogodnosti i kwalitetu života svojim rezidentima.

Pronađeno 8 Nekretnina na prodaju u Istanbul
Organic Sačuvaj stranicu
1
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: