ALANYA, Kargicak
All Prices
All Types
Sve
Pronađeno 132 na prodaju u Alanya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Otkrijte mogućnosti nekretnina u Kargıcak

Kargıcak, poznat po svojoj mirnoj atmosferi i predivnim prirodnim pejzažima, postaje željena destinacija za kupce nekretnina duž Turske rivijere. Ovo slikovito područje nudi mješavinu netaknutih plaža i bujnog zelenila, pružajući idilično okruženje za obje kuće za odmor i stalno boravište. Capitol Estate dobro poznaje tržište nekretnina u Kargıcaku, nudeći sve od pristupačnih apartmana do luksuznih vila na plaži. Kako se Kargıcak nastavlja razvijati, pruža nove prilike za investiranje i životni stil, što ga čini idealnom lokacijom za one koji traže mir i potencijalni rast svojih investicija u nekretnine..Pročitajte više

Pristupačne nekretnine u Kargıcak

Capitol Estate se ponosi što nudi niz pristupačnih nekretnina u Kargıcaku. Ove opcije prilagođene budžetu savršene su za kupce koji prvi put kupuju nekretninu ili one koji traže isplativu investiciju na tržištu u porastu, pružajući odličnu vrijednost bez žrtvovanja kvaliteta ili lokacije.

Nekretnine na plaži u Kargıcak

Doživite ultimativni život na moru sa našim nekretninama na plaži u Kargıcaku. Ovi domovi nude direktan pristup prelijepim plažama, sa predivnim pogledom na Mediteran. Idealne i za ličnu upotrebu i kao profitabilni najam za odmor, ove nekretnine predstavljaju luksuzni životni stil uz obalu.

Investicione nekretnine

Tržište nekretnina u Kargıcaku cvate investicionim prilikama. Naš izbor uključuje stambene nekretnine i poslovne prostore koji obećavaju značajan povrat investicija, zahvaljujući rastućoj popularnosti područja i tekućim razvojnim projektima.

Oglasi nekretnina

Naši oglasi nekretnina u Kargıcaku su opsežni i raznovrsni, dizajnirani da udovolje različitim ukusima i zahtjevima. Od modernh stanova do prostranih porodičnih kuća, Capitol Estate pruža detaljne informacije koje će vam pomoći da pronađete savršenu nekretninu. Istražite naše apartmane u Kargıcaku za moderne životne prostore ili naše vile u Kargıcaku za prostranije i luksuznije opcije

.Luksuzne nekretnine

Za one koji traže ekskluzivnost i raskoš, naše luksuzne nekretnine u Kargıcaku nude sofisticirane životne prostore sa vrhunskim sadržajima. Ove nekretnine se ističu svojim dizajnom, lokacijom i luksuznim životnim stilom koji nude.

Nove zgrade i nekretnine van plana

Budite ispred svih ulaganjem u nove zgrade i nekretnine van plana u Kargıcaku. Ove nekretnine su idealne za kupce koji žele da kapitalizuju na nižim cijenama prije završetka i da cijenja vrednost kako se područje razvija.

Nekretnine spremne za useljenje

Capitol Estate nudi i izbor nekretnina u Kargıcaku koje su spremne za trenutno zauzimanje. Ove kuće su savršene za kupce koji žele da se brzo presele bez muke kašnjenja u izgradnji.

Nekretnine sa fleksibilnim planovima plaćanja

S obzirom na finansijske obaveze prilikom kupnje nekretnine, nudimo fleksibilne planove plaćanja za mnoge naše nekretnine u Kargıcaku. Ovi planovi pomažu olakšati vlasništvo razdvajanjem troškova tokom vremena, čineći kupcima lakšim da upravljaju svojim finansijama.

Zašto odabrati Capitol Estate u Kargıcak?

Izbor Capitol Estate-a znači partnerstvo sa stručnjacima koji poznaju tržište u Kargıcaku unutra i spolja. Naš tim profesionalnih agenata za nekretnine nudi personalizovane usluge, osiguravajući da svaki klijent pronađe nekretninu koja odgovara njegovim potrebama i nadmaši njegova očekivanja.

Pronađeno 132 Nekretnina na prodaju u Alanya
Organic Sačuvaj stranicu
1234
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: