ANTALYA, Konyaalti
All Prices
All Types
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Antalya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Nekretnine na Prodaju u Konyaaltı

Otkrijte živahni i slikoviti okrug Konyaaltı, smješten u prekrasnom gradu Antalya, Turska. S prekrasnom planinskom pozadinom i prostranim plažama, Konyaaltı nudi savršenu mješavinu prirodnih ljepota i urbane pogodnosti, što ga čini vrlo traženom lokacijom za kupce i investitore nekretnina. Capitol Estate vam pruža uvid u raznovrsne mogućnosti nekretnina dostupnih u Konyaaltıu, od modernih apartmana do luksuznih vila..Pročitajte više

Zašto odabrati Konyaaltı za investicije u nekretnine?

Konyaaltı je poznat po nekoliko ključnih razloga koji ga čine atraktivnom opcijom za kupce nekretnina:

 • Zaprepašćujuće prirodno okruženje: Smješten između tirkiznih voda Sredozemnog mora i veličanstvenih planina Taurus, Konyaaltı nudi pogled na more i osvježavajuće okruženje koji oduzimaju dah.
 • Živahan životni stil: Ovaj okrug poznat je po prekrasnoj plaži Konyaaltı, živahnim kafićima, restoranima i parkovima, pružajući uravnotežen životni stil opuštanja i zabave .
 • Velika potražnja za najmom: Popularnost Konyaaltıja među turistima i iseljenicima osigurava snažno najamno tržište, što ga čini idealnom lokacijom za investicije u nekretnine.
 • Sve brojnija infrastruktura: Stalni razvoji u transportu i javnim uslugama povećavaju dostupnost i habitabilnost, povećavajući vrijednost nekretnina tijekom vremena.

Premium lokacije za nekretnine u Konyaaltıju

Konyaaltı je raznolik i nudi različite kvartove koji zadovoljavaju različite preferencije:

 • Područja uz plažu: Nekretnine u blizini plaže Konyaaltı jako su cijenjene zbog pogleda i blizine mora, savršene za kuće uz more ili nekretnine za iznajmljivanje.
 • Gradski centri: Bliže gradskim sadržajima, ova područja nude tradicionalniji život u stanu, pogodan za one koji više vole gradsko okruženje. Otkrijte naš opsežan raspon apartmana u Konyaaltıju koji kombiniraju praktičnost i luksuz.
 • Predgrađa: Za one koji traže mir i opuštenost, vanjska područja Konyaaltıja nude stambena područja s prostranijim kućama i mirnijim okruženjem. Istražite naš izbor vila u Konyaaltıju] za mirno životno iskustvo blizu prirode.

Kako kupiti nekretninu u Konyaaltıju

Proces kupnje nekretnine u Konyaaltı je jednostavan uz pomoć Capitol Estatea:

 • Razumijevanje vaših potreba: Počnite razgovarati o vašim potrebama i preferencijama nekretnina s nama. Bilo da tražite mjesto za život, kuću za odmor ili investiciju, možemo vam pružiti prilagođene savjete.
 • Istraživanje mogućnosti: Koristite naše napredne alate pretraživanja kako biste pregledali dostupne nekretnine u Konyaaltıju. Pružamo opsežne liste s detaljnim opisima, fotografijama i značajkama.
 • Posjeti nekretninama: Organiziramo posjete odabranim nekretninama tako da možete iz prve ruke vidjeti i osjetiti prostor i susjedstvo.
 • Kretanje kroz proces kupnje: Naši stručnjaci vodit će vas kroz svaki korak procesa kupnje, od pregovaranja o najboljoj ponudi do rješavanja pravnih pitanja i papirologije.
 • Podrška nakon kupnje: Nakon završetka kupnje, naš tim vam može osigurati upravljanje nekretninama, iznajmljivanje ili čak i renovacije kako bismo vam pomogli da maksimalno iskoristite svoju novu nekretninu u Konyaaltıju.

Jeste li spremni istražiti dinamično tržište nekretnina u Konyaaltıju? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o izuzetnim nekretninama koje nudimo. Naš tim iskusnih stručnjaka za nekretnine posvećen je tome da vam pomogne pronaći idealnu nekretninu u ovom prekrasnom mediteranskom raju. Obratite nam se odmah kako biste započeli svoje istraživanje nekretnina u Konyaaltıju.

Pronađeno 0 Nekretnina na prodaju u Antalya
Organic Sačuvaj stranicu
Ups, Izvinjavamo se!

Trenutno nema nekretnina za prodaju u okviru Vaših kriterija pretraživanja. Bez brige, uvijek smo na terenu i uskoro ćemo ovaj prostor popuniti novim nekretninama. Promijenite kriterije pretraživanja ili se registrirajte na BESPLATNI račun i uključite obavještenja za ovu pretragu, tako da ćete dobiti e-poštu od nas čim nekretnina bude dostupna u okviru Vaših kriterija pretraživanja.
Lako je i trebat će Vam samo 2 minute..

REGISTRUJTE SE NA BESPLATNI RAČUN SADA
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: