ANTALYA, Konyaalti
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Antalya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Apartmani na Prodaju u Konyaaltıu, Antalya

Otkrijte prekrasan raspon apartmana u Konyaaltıu, jednom od najtraženijih regiona Antalije, poznat po svojoj prekrasnoj plaži, živahnom životnom stilu i modernim sadržajima. Capitol Estate nudi raznolik izbor apartmana u Konyaaltıu, od priuštivih i stilskih studija do luksuznih nekretnina uz obalu. Bilo da tražite kuću uz more, stalno mjesto boravka ili investiciju s izvrsnim potencijalom za najam, Konyaaltı pruža mnogo mogućnosti kako bi vam zadovoljio potrebe..Pročitajte više

Zašto odabrati Konyaaltı za kupnju apartmana?

Konyaaltı je idealan izbor za kupnju apartmana iz nekoliko uvjerljivih razloga:

 • Premium lokacija: Smješten duž mediteranske obale, Konyaaltı se može pohvaliti jednom od najpoznatijih plaža u Turskoj, pružajući mješavinu prirodnih ljepota i gradskih sadržaja.
 • Živahna zajednica: Poznat po živahnoj atmosferi i bogatoj kulturološkoj sceni, Konyaaltı privlači raznoliko stanovništvo, čineći ga dinamičnim mjestom za život.
 • Investicijski potencijal: S kontinuiranim razvojem i popularnošću medju i lokalnim i međunarodnim turistima, apartmani u Konyaaltıu nude snažni potencijal za apprecijaciju i generisanje profitabilne rente.
 • Kvalitetni razvoj: Ova regija ima obilje dobro izgrađenih apartmanskih kompleksa s modernim sadržajima poput bazena, fitness centara i 24/7 osiguranja.

Istaknuti Apartmani na Prodaju u Konyaaltıu

Naš portfolio uključuje raznolik raspon tipova apartmana kako bi zadovoljili raznolike preferencije:

 • Luksuzni apartmani: Premium apartmani s vrhunskim sadržajima poput pametne kućne tehnologije, prostranih balkona i nevjerojatih pogleda na Sredozemlno more.
 • Moderni apartmani na prodaju: Suvremeni objekti opremljeni najnovijim materijalima i dizajnirani za optimalan komfor i stil.
 • Novi Apartmani na Prodaju: Novogradnje koje nude najnovije u arhitekturi i energetskoj efektivnosti, suvremena estetika.
 • Apartmani u izradi na prodaju u Konyaaltıu: Prilika da investirate u objekte u fazi izrade, često povoljnije.
 • Spremni za useljenje apartmani: U potpunosti završeni i namješteni apartmani spremni za brzo useljenje, idealni za kupce koji žele brzo naseliti svoju novu kuću.
 • Apartmani na prodaju s planom otplate: Flesksibilne mogućnosti plaćanja kako bi se olakšao kupnja za širi raspon kupaca.

Kako kupiti apartman u Konyaaltıu

Proces kupnje apartmana u Konyaaltıu uključuje jednostavan proces uz pomoć Capitol Estatea:

 • Inicijalna konzultacija: Podijelite s nama vaše preference i proračun kako bismo vam pomogli pronaći idealan apartman za vas.
 • Istražite popis nekretnina: Pogledajte našu ekstenzivnu listu apartmana na prodaju u Konyaaltıu, kompletnu s detaljnim opisima, fotografijama i specifikacijama.
 • Posjeti nekretninama: Zakazujte posjete odabranim apartmanima tako da iz prve ruke procijenite stanje nekretnina, lokaciju i prikladnost za vaše potrebe.
 • Proces kupnje: Naš tim asistara u pregovaranjima, pravnoj provjeri i cjelokupnoj administrativnoj proceduri kako bi se osigurala nesmetana i efikasna transakcija.
 • Podrška nakon kupnje: Nudimo stalnu podršku, uključujući upravljanje nekretninama i usluge najma kako bi vam pomogli maksimizirati vašu investiciju.

Jeste li spremni istražiti apartmane na prodaju u Konyaaltıu, Antalya? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našem ekskluzivnom popisu nekretnina i kako vam možemo pomoći da pronađete svoj idealan apartman u ovom prekrasnom okruženju Mediterana. Naš tim pruža pažnju i detaljan uvid u tržište. Bilo da želite graditi, investirati ili se proširivati, mi smo tu kako bismo vam omogućili nesmetanu i uspješnu transakciju. Obratite nam se odmah i započnite svoje putovanje do posjedovanja vašeg sna-apartmana u Konyaaltıu.

Pronađeno 0 Nekretnina na prodaju u Antalya
Organic Sačuvaj stranicu
Ups, Izvinjavamo se!

Trenutno nema nekretnina za prodaju u okviru Vaših kriterija pretraživanja. Bez brige, uvijek smo na terenu i uskoro ćemo ovaj prostor popuniti novim nekretninama. Promijenite kriterije pretraživanja ili se registrirajte na BESPLATNI račun i uključite obavještenja za ovu pretragu, tako da ćete dobiti e-poštu od nas čim nekretnina bude dostupna u okviru Vaših kriterija pretraživanja.
Lako je i trebat će Vam samo 2 minute..

REGISTRUJTE SE NA BESPLATNI RAČUN SADA
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: