ANTALYA, Konyaalti
All Prices
Vila
Sve
Pronađeno 0 na prodaju u Antalya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Vile na Prodaju u Konyaaltıu, Antalya

Otkrijte našu exkluzivnu kolekciju vila u Konyaaltıu, Antalya, vrhunskoj destinaciji poznatoj po predivnoj obali, modernim sadržajima i živahnom životnom stilu. Capitol Estate nudi raznoliku ponudu vila u Konyaaltıu, od suvremenih arhitektonskih rješenja do luksuznih nekretnina s obiljem vanjskog prostora i privatnim bazenima. Bilo da tražite mirno utočište, obiteljsku kuću ili unosnu investiciju, Konyaaltı pruža niz vila koje će vam udovoljiti specifičnim potrebama i podići vaše životno iskustvo na novu razinu.Pročitajte više

Zašto odabrati Konyaaltı za kupnju vile?

Konyaaltı je idealna lokacija za kupnju vile iz nekoliko uvjerljivih razloga:

 • Scenična ljepota: Smješten duž mediteranske obale, Konyaaltı pruža predivne poglede i pristup jednooj od najljepših plaža u Turskoj.
 • Luksuzan životni stil: Ovo područje je poznato po premium životnim opcijama i blizini niza aktivnosti u slobodno vrijeme, uključujući beach klubove, marine i gourmet restorane.
 • Snažni Investicijski Potencijal: Popularnost Konyaaltıa i među turistima i među lokalnim stanovništvom osigurava snažno tržište nekretnina s izvrsnim potencijalom za apprecijaciju vrijednosti nekretnina.
 • Zajednica i pogodnosti: S razvijenom infrastrukturom, Konyaaltı nudi sve potrepštine i luksuz za udoban život, uključujući trgovačke centre, škole i zdravstvene ustanove.

Istaknute vile na prodaju u Konyaaltıu

Naš portfolio uključuje raznolik raspon tipova vila:

 • Luksuzne vile: Ove bogate nekretnine sadrže sofisticiran dizajn, visokokvalitetnu izradu i luksuzne sadržaje poput privatnih bazena, velikih terasa i uređenih vrtova.
 • Moderne vile: Uključujući suvremenu arhitekturu i inovativnu tehnologiju, ove vile nude stilski i funkcionalan životni prostor.
 • Vile uz obalu: Smještene neposredno na plaži, ove vile pružaju besprimjerni pristup moru i pogled na predivne zalaske.
 • Novogradnje vila: Izaberite iz potpuno novih vila koje nude posljednje u konforu, ekološki osvještene tehnologije i priliku za personalizaciju.
 • Vile spremne za useljenje: Potpuno završene i namještene vile spremne za useljenje, savršene za one koji žele brzo se naseliti u svoj novi dom.

Kako kupiti vilu u Konyaaltıu?

Kupovina vile u Konyaaltıu ima personalizirani i jednostavan proces уз Capitol Estate:

 • Inicijalna konzultacija: Podijelite s nama vaše preference i način života kako bismo vam pomogli pronaći idealnu vilu za vas.
 • Istražite popis nekretnina: Pogledajte našu pažljivo odabranu listu vila na prodaju u Konyaaltıu, kompletnu s detaljnim opisima, visokokvalitetnim fotografijama i specifikacijama.
 • Posjeti nekretninama: Zakazujte posjete odabranim vilama tako da iz prve ruke procijenite dizajn nekretnina, kvalitetu i ponuđeni stil života.
 • Proces kupnje: Naš tim asistara u pregovaranjima, pravnoj dokumentaciji i svim aspektima transakcije kako bi se osigurala nesmetana i uspješna transakcija.
 • Podrška nakon kupnje: Nudimo stalnu podršku, uključujući upravljanje nekretninama i savjete za personalizaciju kako bi vam pomogli maksimizirati vašu novu vilu.

Jeste li spremni istražiti luksuzne vile na prodaju u Konyaaltıu, Antalya? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našem ekskluzivnom popisu nekretnina i kako vam možemo pomoći da pronađete vilu koji će premašiti vaša očekivanja i ponudi izuzetno životno iskustvo. Naš tim pruža pažnju i detaljan uvid u tržište. Bilo da želite graditi, investirati ili se proširivati, mi smo tu kako bismo vam omogućili nesmetanu i uspješnu transakciju. Obratite nam se odmah i započnite svoje putovanje do posjedovanja vašeg sna-vile u Konyaaltıu.

Pronađeno 0 Nekretnina na prodaju u Antalya
Organic Sačuvaj stranicu
Ups, Izvinjavamo se!

Trenutno nema nekretnina za prodaju u okviru Vaših kriterija pretraživanja. Bez brige, uvijek smo na terenu i uskoro ćemo ovaj prostor popuniti novim nekretninama. Promijenite kriterije pretraživanja ili se registrirajte na BESPLATNI račun i uključite obavještenja za ovu pretragu, tako da ćete dobiti e-poštu od nas čim nekretnina bude dostupna u okviru Vaših kriterija pretraživanja.
Lako je i trebat će Vam samo 2 minute..

REGISTRUJTE SE NA BESPLATNI RAČUN SADA
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: