ISTANBUL, Taksim
All Prices
All Types
Sve
Pronađeno 2 na prodaju u Istanbul
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Nekretnine na Prodaju u Taksimu

Otkrijte živahno srce Istanbula s raznim mogućnostima nekretnina u Taksimu. Capitol Estate vam pruža podršku kroz dinamični proces kupovine nekretnina u ovom prekrasnom distriktu. Poznato po svojoj bogatoj povijesti, kulturnoj važnosti i uzbudljivi noćnom životu,  Taksim je prvorazredna lokacija za one koji traže način da se utope u energiju Istanbula. Bez obzira da li želite rezidencijalni apartman, poslovni prostor ili luksuzni penthouse, kupovina nekretnine u Taksimu vam pruža jedinstveno iskustvo urbanog života.Pročitajte više

Zašto odabrati Taksim?

Taksim nije samo distrikt; on je simbolično središte modernog Istanbula. To je dom poznatog Trga Taksim, ulice Istiklal i mnogobrojnih povijesnih znamenitosti, kazališta i galerija. Ova oblast pulsira životom, privlačeći i turiste i domaće stanovništvo u svoje brojne kafiće, restorane i trgovine. Živjeti ili investirati u Taksimu znači imati neposredan pristup kulturnim i zabavnim sadržajima jednog od najživahnijih svjetskih gradova

Tipovi nekretnina i sadržaji

Nekretnine u Taksimu se jako razlikuju u ponudi, poćevši od obnovljenih povijesnih objekata do modernih rezidencija koje nude najnovije sadržaje. Apartmani često pružaju prelijep pogled na Bosfor i gradsku siluetu, dok su poslovni prostori smješteni u samom sredu glavnih poslovnih čvorišta Istanbula. Za one koji traže luksuz, Taksim također nudi premium kondominije i penthouse apartmane s prvorazrednim uslugama poput 24/7 osiguranja, privatnog parkinga i fitness centara.

Apartmani u Taksimu

Za one koji uspijevaju u živahnom srcu Istanbula, apartmani u Taksimu pružaju dinamično gradsko iskustvo. Ove nekretnine kombinuju suvremene sadržaje s jednostavnim pristupom nekim od najpoznatijih orijentira Istanbula i uzbudljivim noćnim životom.

Vile u Taksimu

Iako je Taksim pretežno poznat po svojim apartmanima, postoje i ekskluzivne vile u Taksimu koje nude prostoran i luksuzan životni prostor upravo u središtu grada. Ove nekretnine su savršene za one koji traže mješavinu luksuza, komfora i udobnosti u prestižnoj lokaciji.

Investicijski Potencijal

Kupovina nekretnine u Taksimu nije samo osiguravanje doma – to je strateško ulaganje. Središnja lokacija distrikta i beskrajno mnoštvo posjetitelja čine ovu lokaciju izvrsnim izborom za komercijalne investicije. Stambene nekretnine također profitiraju od velike potražnje, kako za kupovinu tako i za najam, vođeni stanovištvom i strancima privučenima energijom i udobnošću ovog područja. Kontinuirana popularnost Taksima osigurava da nekretnine ovdje zadrže svoju vrijednost i nude potencijal za apprecijaciju.

Dostupnost i transport

Taksim se može pohvaliti izvrsnim prometnim vezama, uključujući podzemnu željeznicu, autobuse i uspinjaču, pružajući jednostavan pristup drugim dijelovima grada. Ovo područje je također središnje čvorište za mnoge glavne ceste grada, što ga čini izuzetno dostupnim za korisnike javnog i privatnog prijevoza. Ova povezanost čini Taksim pogodnom lokacijom za profesionalce koji rade u različitim dijelovima Istanbula, ali žele centralni gradski dom.

Pronađeno 2 Nekretnina na prodaju u Istanbul
Organic Sačuvaj stranicu
1
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: