BODRUM, Yalikavak
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 5 na prodaju u Bodrum
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Apartmani na Prodaju u Yalıkavaku, Bodrum

Otkrijte ekskluzivnu selekciju apartmana u Yalıkavaku, jednoj od najprestižnijih lokacija u Bodrumu, prepoznatog po luksuznoj marini, prekrasnim plažama i živopisnom društvenom životu. Capitol Estate nudi širok raspon apartmana u Yalıkavaku, od ugodnih za parove do prostranih rezidencija perfektih za porodice i investitore. Bilo da tražite odmorište, trajnu rezidenciju ili uspješnu investicijsku priliku, Yalıkavak nudi niz opcija koje odgovaraju vašem životnom stilu i budžetu..Pročitajte više

Zašto Odabrati Yalıkavak za Kupovinu Apartmana?

Yalıkavak je odličan izbor za kupovinu apartmana iz više razloga:

 • Živopisni Životni Stil: Poznat po svojoj svjetskoj klasi marine i živahnoj sceni sa restoranima, Yalıkavak je popularno mjesto za one koji uživaju u noćnom životu, šopingu, i gurmanskim delicijama.
 • Nevjerojatna Prirodna Ljepota: Smješteno na Egejskoj obali, Yalıkavak sadrži prekrasne plaže i kristalno čisto more, nudeći predivne poglede i opušteni životni stil.
 • Visoki Investicijski Potencijal: Popularnost područja kod internacionalnih turista i imućnih lokalaca čini ovu lokaciju premium lokacijom za investicije, uz jaku tražnju za najmom.
 • Kvalitetni Projekte: Yalıkavak se može podičiti sa širokim rasponom apartmanskih kompleksa, od kojih mnogi nude luksuzne sadržaje poput bazena, fitness centara, i direktni pristup marini.

Izdvojeni Apartmani na Prodaju u Yalıkavaku

Naš portfelj sadrži širok raspon tipova apartman za različite preferencije:

 • Luksuzni Apartmani: Rezidencije visoke klase sa premium osobinama poput modernog dizajna, prostranih terasa, i panoramskih morskih pogleda.
 • Moderni Apartmani na Prodaju: Apartmani savremenog stila opremljeni najnovijim sadržajima, dizajnirani za komfort i stil.
 • Novi Apartmani na Prodaju: Odaberite između novo izgrađenih nekretnina koje nude vrhunske sadržaje i energetski efikasno stanovanje.
 • Off-Plan Apartmani na Prodaju u Yalıkavaku: Mogućnosti za investiciju u nekretnine u planiranju ili fazi izgradnje, često po povoljnim cijenama.
 • Apartmani Spremni za Stambeni Prostor: U potpunosti finalizirani i namješteni apartmani dostupni odmah za useljenje, idealno za kupce koji žele uživati u svojoj kući bez odlaganja.
 • Apartmani na Prodaju sa Planom Plaćanja: Fleksibilne mogućnosti plaćanja za ubrzanje i olaškanje kupovno-prodajnog procesa.

Kako Kupiti Apartman u Yalıkavaku

Kupovina apartmana u Yalıkavaku sa Capitol Estate je jednostavan i neposredan proces:

 • Početna Konsultacija: Razmotrimo s nama vaše specifične potrebe i želje. Capitol Estate će vam osigurati identifikaciju najboljih apartmana za vas.
 • Istražite Nekretnine: Pregledajte naš opsežni portfelj apartmana na prodaju u Yalıkavaku, kompletiran detaljnim opisima, fotografijama, i specifikacijama.
 • Pregled Nekretnine: Organiziramo obilaske odabranih apartmana da biste ocijenili njihova svojstva, lokaciju, i opštu privlačnost.
 • Proces Kupovine: Naš tim vam pruža podršku u pregovorima, pravnim provjerama, i svim potrebnim dokumentima da osiguramo nesmetanu transakciju.
 • Naknadna Podrška: Nudimo nastvak podrške, uključujući i upravljanje nekretninom te najamne usluge, da bi vam pomogli maksimizirati vašu investiciju.

Jeste li spremni za istraživanje ekskluzivnih  nekretnina u Yalıkavaku? Kontaktirajte Capitol Estate danas i započnite putovanje ka idealnoj nekretnini na jednoj od najpoželjnijih lokacija u Bodrumu. Naš iskusni tim stručnjaka iz oblasti nekretnina je spreman pružiti vam personalizirani servis i ekspertni savjet. Nazovite nas odmah i dozvolite nam da vam pomognemo u pronalaženju vašeg idealnog doma. Naša predanost je da vas vodimo kroz svaki korak procesa kupovine, osiguravajući vam uspješnu i unosnu investiciju.

Pronađeno 5 Nekretnina na prodaju u Bodrum
Organic Sačuvaj stranicu
1
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: