FETHIYE
All Prices
Penthouse
Pronađeno 0 na prodaju u Fethiye
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Penthausi na prodaju u Fethiye

Istražite vrhunsku kolekciju penthausa u Fethiye, nudeći sve od luksuza do priuštivosti na jugozapadnoj Tirskoj obali Turske. Capitol Estate s ponosom predstavlja širok izbor opcija za penthouse u Fethiye, od kojih svaka pruža jedinstvene atribute prilagođene potrebama različitih kupaca. Bez obzira da li tražite penthouse kao primarno prebivalište, kuću za odmor ili investicijsku imovinu, Fethiye nudi atraktivan niz izbora.Pročitajte više

Zašto odabrati penthouse u Fethiye?

 • Spektakularni pogledi i luksuz: Penthausi u Fethiye obično nude prekrasan pogled na Mediteran, s velikim terasama za uživanje u slikovitim panoramama. Luksuzni penthausi na prodaju u Fethiye odlikuju se vrhunskom završnom obradom, privatnim bazenima i prostranim dnevnim boravcima.
 • Dostupnost i pogodnost: Odlučite se za penthouse na prodaju u centru Fethiye za lak pristup lokalnim sadržajima i živopisnom noćnom životu, ili odaberite mirnije, izoliranije okruženje u blizini plaže Calis ili u stambenim područjima poput Ovacika.
 • Investicioni potencijal: Penthausi na prodaji u Fethiye sa investicijskim ciljem su veoma traženi zbog njihovog potencijala za iznajmljivanje i aprecijacije vrijednosti, posebno oni na obali mora.

Istaknuti penthausi u Fethiye

 • Luksuzni penthausi na prodaju u Fethiye: Ove nekretnine su oličenje raskoši, nudeći moderne sadržaje, sofisticirani dizajn i najfinije materijale.
 • Jeftini penthausi na prodaju u Fethiye: Za kupce koji su usredotočeni na budžet postoje priuštive opcije koje još uvijek pružaju udobnost i prekrasne poglede bez troškova luksuza.
 • Moderni penthausi na prodaju u Fethiye: Odlikuju se savremenom arhitekturom i najsavremenijim sadržajima, ovi penthausi zadovoljavaju one koji traže elegantan, moderan životni okvir.
 • Penthausi na obali mora u Fethiye: Smješteni direktno na obali mora, ovi domovi nude nenadmašiv pogled na more i jednostavan pristup plaži.
 • Novi penthausi na prodaju u Fethiye: Budite prvi koji posjeduju jedan od potpuno novih penthausa, dostupnih u planu ili spremnih za useljenje, sa modernim uređajima i svježim dizajnom.
 • Penthausi za prodaju na plaži u Fethiye: Smješteni duž popularnih obala Fethiye, ovi penthausi pružaju direktan pristup plaži i savršeni su za zaljubljenike u vodu.
 • Penthausi na prodaju u Fethiyeu s privatnim bazenom: Uživajte u luksuzu vlastitog bazena, savršenog za opuštanje i zabavu.
 • Penthausi na prodaju u Fethiyeu s planom plaćanja: Dostupne su fleksibilne mogućnosti plaćanja kako bi kupovina bila lakša i dostupnija.

Kako kupiti penthouse u Fethiye

Kupovina penthausa u Fethiye je jednostavan proces sa Capitol Estate:

 • Početna konsultacija: Podijelite svoje zahtjeve i preferencije, a mi ćemo vam pomoći da se snađete u našoj opširnoj listi ponuda.
 • Pregled nekretnine: Posjetite odabrane penthause kako biste procijenili njihove karakteristike, lokaciju i ukupnu atraktivnost.
 • Pregovori i kupovina: Vodimo vas kroz pregovore, osiguravajući da dobijete najbolju ponudu, nakon čega slijedi nesmetan proces kupovine.
 • Podrška nakon kupovine: Naše usluge se protežu i dalje od prodaje, nudeći pomoć u namještanju, postavljanju komunalnih stvari, pa čak i upravljanja nekretninama.

Jeste li spremni istražiti luksuzne penthause dostupne u Fethiye? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našim ekskluzivnim spiskovima u Fethiye. Naš iskusni tim posvećen je tome da vam pomogne da pronađete savršen penthouse koji odgovara vašem životnom stilu i investicionim ciljevima. Obratite se odmah i započnite svoje putovanje do posjedovanja prekrasnog penthausa u Fethiye.

Pronađeno 0 Nekretnina na prodaju u Fethiye
Organic Sačuvaj stranicu
Ups, Izvinjavamo se!

Trenutno nema nekretnina za prodaju u okviru Vaših kriterija pretraživanja. Bez brige, uvijek smo na terenu i uskoro ćemo ovaj prostor popuniti novim nekretninama. Promijenite kriterije pretraživanja ili se registrirajte na BESPLATNI račun i uključite obavještenja za ovu pretragu, tako da ćete dobiti e-poštu od nas čim nekretnina bude dostupna u okviru Vaših kriterija pretraživanja.
Lako je i trebat će Vam samo 2 minute..

REGISTRUJTE SE NA BESPLATNI RAČUN SADA
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: