KAS
All Prices
Penthouse
Pronađeno 0 na prodaju u Kas
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Penthausi na prodaju u Kaşu, Antalya

Otkrijte luksuz življenja u Kašu, slikovitom primorskom gradu u Antalyi poznatom po prekrasnim pogledima na more i mirnom načinu života. Capitol Estate je oduševljen da predstavi izbor ekskluzivnih penthausa u Kaşu, od kojih svaki nudi jedinstvenu mješavinu luksuza, udobnosti i prelijepe estetike. Idealan za zahtjevne kupce koji žele podignuti način života ili unosnu investicionu priliku, naši penthausi u Kaşu pružaju savršeno bježanje u mediteransku eleganciju..Pročitajte više

Zašto odabrati Kaş za kupovinu svog penthausa?

Kaş je izvanredna lokacija za kupovinu penthausa zbog svojih mnogih atraktivnih karakteristika:

 • Spektakularni pogledi: Penthausi u Kaşu pružaju velike poglede na Mediteransko more, uokvirene dramatičnim krajolikom Turske rivijere.
 • Ekskluzivni životni stil: Poznat po svojoj mirnoj atmosferi i prekrasnom prirodnom okruženju, Kaş pruža savršeno okruženje za luksuzni život daleko od turističkih vrućih tačaka.
 • Visoka investiciona vrijednost: Uz rastuću popularnost i ograničen razvoj visokih zgrada, penthausi u Kaşu su cijenjeni zbog svoje ekskluzivnosti i potencijala za aprecijaciju.
 • Kvalitet života: Šarmantne ulice grada, odlične mogućnosti za večeru i kulturno bogatstvo doprinose visokom kvalitetu života koji je opuštajući i stimulativan.

Istaknuti penthausi u Kašu

Naš pažljivo odabrani izbor uključuje:

 • Luksuzni penthausi: Ove vrhunske nekretnine opremljene su vrhunskim sadržajima kao što su privatne terase, vrhunske završne obrade i prilagođeni detalji.
 • Penthausi na obali mora: Smješteni direktno na obali, ove rezidencije nude nesmetan pogled na more i brz pristup plažama.
 • Moderni penthausi: Sa savremenim dizajnom i najsavremenijom tehnologijom, ovi domovi su namijenjeni onima sa ukusom za modernu estetiku.
 • Novi penthausi: Nedavno završene ili nekretnine po planu koje kupcima pružaju mogućnost prilagođavanja karakteristika prema svojim željama.
 • Penthausi s privatnim bazenima: Ekskluzivne jedinice koje dolaze sa bazenima na krovu ili privatnim bazenima na prostranim terasama.

Kako kupiti penthouse u Kaşu

Kupovina penthausa u Kaşu uključuje nekoliko ključnih koraka koje omogućava Capitol Estate:

 • Početna konsultacija: Razumijemo vaše potrebe i preferencije u vezi sa životnim stilom kako bismo pomogli da vas upoznamo sa savršenim penthouseom.
 • Istražite opcije: Pregledajte naše spiskove da biste pronašli penthouse koji odgovara vašim specifikacijama u pogledu lokacije, veličine i luksuznih karakteristika.
 • Pregled nekretnina: Zakazujte posjete kako biste vidjeli odabrane penthause, osobno doživjeli poglede, raspored i zajednicu.
 • Proces kupovine: Pružamo sveobuhvatnu pomoć tokom procesa pregovaranja i kupovine, osiguravajući da se svi pravni i finansijski aspekti nesmetano odrade.
 • Podrška nakon kupovine: Naša usluga se proteže i nakon prodaje, nudeći pomoć u uređenju enterijera, useljavanju ili upravljanju imovinom kako bi se osigurao nesmetan prelazak u vaš novi dom.

Jeste li spremni otkriti prekrasne penthause dostupne za prodaju u Kašu? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našim ekskluzivnim spiskovima u Kaşu. Naš tim iskusnih stručnjaka za nekretnine posvećen je tome da vas vodi kroz svaki korak procesa kupovine, osiguravajući da pronađete savršen penthouse koji odgovara vašem životnom stilu i investicionim ciljevima. Obratite se odmah kako biste započeli svoje putovanje do posjedovanja luksuznog penthausa u Kaşu.

Pronađeno 0 Nekretnina na prodaju u Kas
Organic Sačuvaj stranicu
Ups, Izvinjavamo se!

Trenutno nema nekretnina za prodaju u okviru Vaših kriterija pretraživanja. Bez brige, uvijek smo na terenu i uskoro ćemo ovaj prostor popuniti novim nekretninama. Promijenite kriterije pretraživanja ili se registrirajte na BESPLATNI račun i uključite obavještenja za ovu pretragu, tako da ćete dobiti e-poštu od nas čim nekretnina bude dostupna u okviru Vaših kriterija pretraživanja.
Lako je i trebat će Vam samo 2 minute..

REGISTRUJTE SE NA BESPLATNI RAČUN SADA
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: