Prikaži sve lokacije
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 1538 na prodaju u Turskoj
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Kupite Apartmane na Prodaju u Turskoj

Otkrijte živopisno tržište nekretnina u Turskoj uz Capitol Estate, vašeg vodiča u pronalaženju idealnog apartmana. Tursko tržište nudi širok raspon apartmana koji zadovoljavaju razne potrebe, želje, i budžete, od luksuznih penthouse apartmana sa nevjerojatnim pogledom do praktičnih rezidencija u živopisnim gradvoima. Bile da tražite mjesto da se preselite, investirate, ili osiguravate kuću za odmor, apartmani u Turskoj pružaju vam privlačne prilike.Pročitajte više

Koliko Koštaju Apartmani u Turskoj?

Cijena apartmana na prodaju u Turskoji značajno varira na osnovu lokacije, veličine, i luksuznog nivoa. Naprimjer, možete pronaći jeftinije apartmane u predgrađima ili u naseljima koja se tek razvijaju, dok premium lokacije kao centralni dio Istanbula, Bodrum ili Antalya zahtijevaju više cijene. U prosjeku, cijene se mogu kretati od samo $50,000 za skroman apartman u manje centralnom području, do nekoliko miliona dolara za luksuzne apartmane na prodaju u poželjnim obalnim predjelima ili velikim urbanim centrima poput Istanbula. Raznolikovst cijena osigurava dostupnost opcija za svaki budžet, bile da tražite moderne stanove za prodaju ili apartmane na prodaju blizu centra.

Da Li Su Apartmani u Turskoj Dobra Investicija?

Apartmani u Turskoj su se pokazali kao dobra investicija iz nekoliko razloga. Tržište nekretnina u Turskoj je pokazalo otpornost i stabilan rast naročito u turističkim destinacijama i velikim gradovima koji privlače internacionalne kupce. Uzmite u obzir opcije poput apartmani na prodaju za investiciju ili apartmani na prodaju s pogledom na more u premium lokacijama. Tražnja za iznajmljivanjem nekretnina isto tako može osigurati dobar povrat na investiciju (ROI), naročito u gradovima s univerzitetima i velikim prilivom turista. Osim toga, Turska vlada nudi poticaje kao što su građanstvo kroz investiciju za značajnu kupovinu nekretnina, čineći ovu opciju još privlačnijom za strane investitore zainteresirane u kupnju nekretnine. Uz pravu lokaciju i tip nekretnine, investicija u apartman u Turskoj može biti ekonomski isplativa.

Zašto Kupiti Apartmane u Turskoj?

Postoji mnogo razloga zbog kojih bi ste trebali razmisliti o kupovini apartmana u Turskoj:

  • Životni Stil: Turska nudi bogato kulturno naslieđe, toplu klimu i visok kvalitet života sa nižim troškovima života u poređenju s mnogim drugim zemljama. Bilo da preferirate živopisan gradski život ili mirne obalne gradove, Turska ima lokaciju koja može zadovoljiti vaše potrebe u pogledu životnog stila.
  • Strateška Lokacija: Nalazi se na raskrsnici Evrope i Azije i nudi jedinstvene poslovne i putničke mogućnosti. Posjedovanje apartmana u Turskoj može biti naročito korisno za one koji često putuju ili se bave internacionalnim poslovanjem.
  • Živopisno Tržište Nekretnina: Tržište nekretnina u Turskoj je raznoliko i dinamično, nudeći nekretnine za sve ukuse i budžete. Sa infrastrukturom koja se kontinuirano poboljšava i ekonomijom u razvoju, vrijednosti nekretnina imaju potencijal za povećanje vrijednosti. Pogledajte naše portfelje o apartmanima na prodaju po planu u oblastima s mogućim razvojem.
  • Jednostavan Vlasnički Proces Turski zakoni u okviru posjedovanja su naklonjeni strancima, dozvoljavajući jednostavne procese vlasništva i investicijske mogućnosti. Proces vlasništva nekretnina jednostavan, i uz pomoć iskusnih profesionalaca poput Capitol Estate, on može biti još jednostavniji. Pronađite apartmane spremne za useljenje i istražite naše opcije za nekretnine koje se nalaze unutar specijaliziranih naselja na lokaciji snova!
Pronađeno 1538 Nekretnina na prodaju u Turskoj
Organic Sačuvaj stranicu
1234
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: