Kupite vilu u Alanji

Sa svojih 250.000 stanovika i veoma bogatim kulturno-istorijskim nasleđem, Alanja je jedna od najlepših turističkih destinacija na južnoj obali Turske. Osim toga, ovaj miran grad se odlikuje toplom mediteranskom klimom, još uvek umerenim brojem stranih turista i relativno mirnim tempom života u odnosu na daleko veću Antaliju.

Kao posledica svega toga, sve više i više građana BiH i njene dijaspore koji to sebi mogu da priušte se odlučuju na kupovinu vila u ovom gradu, pogotovo što je njihova cena po kvadratu srazmerno dosta niža u odnosu na ono što možete očekivati u većim gradovima u Turskoj. 

Agencija Capitol Estate, koja svoje sedište ima upravo u ovom gradu, već dugi niz godina se bavi posredovanjem prilikom prodaje vila u Alanji stranim kupcima, a naši agenti imaju sve potrebne dozvole i isksustvo koje će vam biti od nerpocenjivog značaja prilikom kupovine.

Ukoliko razmišljate o tome da kupite vilu u Alanji, evo šta sve treba da znate:

Vila u Alanji

Vile u Alanji su po pravilu legalne, sagrađene od visoko kvalitetnog materijala i po najvišim standardima kvaliteta, a pritom zadržavaju neke elemente koji su tipični za Tursku.

Sem toga, svaka vila dolazi sa dvorištem ili plaAydın & Tolga, lepim pogledom na ovaj mediteranski grad ili njegovu obalu, a po pravilu ima i svu prateću infrastrukturu.

Vile su takođe pravljene tako da svojim vlasnicima omoguće mir i udobnost, zbog čega su idealna lokacija za odmor sa porodicom ili čak stalni boravak.

Takođe, kupovinom Vile u Alanji rešavate se problema sa rezervacijom stana ili hotelske sobe pre nego što odete na letovanje, što svake godine postaje sve veći problem kao posledica porasta broja turista u ovom gradu.

Na našem sajtu ćete pronaći bogat izbor vila svih vrsta, od malih porodičnih objekata sa baštom i bazenom do velelepnih vila nalik na palate uz samu obalu mora. Bez obzira na to koji objekat želite da kupite, možete računati da profesionalnu asistenciju Capitol Estate agenata koji će Vam asistirati kroz čitav kupoprodajni proces.

Jeftine vile u Alanji

Zahvaljujući generalno nižim cenama po kvadratu u odnosu na druga, poznatija letovališta u Turskoj, relativno je jednostavno pronaći jeftine vile u Alanji, čija cena se kreće između 60 i 150 hiljada evra. Na našem sajtu pronaći ćete veliki broj jeftinih nekretnine u Alanji.

Ono što ove vile imaju zajedničko je njihova lokacija u okolnim, mirnijim mestima, kvalitet gradnje i tendenciju da se nalaze dalje od aerodroma i bučnih saobraćajnica, čineći ih idealnim mestima za porodični odmor ili čak stalni život.

Sem toga, Alanja je povezana odličnim sistemom saobraćajnica, te nikada nećete biti previše udaljeni od kulturnih i drugih događaja u samom gradu. 

Naposletku, troškovi poreza za ove manje i jeftinije vile daleko su niži nego za veće objekte u popularnijim turističkim mestima, a isto važi i za troškove njihovog održavanja.

Sve ovo čini jeftine vile u Alanji odličnim izborom za svakoga ko razmišlja o kupovini nekretnine u Turskoj primorju. 

Luksuzne vile u Alanji

Sa druge strane, u Alanji ne manjka ni daleko luksuznijih objekata čija cena prelazi i milion evra. Ukoliko ste ljubitelj luksuza i možete sebi da ga priuštite ali ne i da budete okruženi bučnim i često prljavim turistima čim izađete na ulicu, Alanja je daleko bolja opcija od veoma popularne, ali često prenatrpane Antalije.

Sem toga, ove luksuzne vile često dolaze sa mnogim pogodnostima poput velikih bazena, pogleda na more, povećanom sigurnošću i boljom povezanošću sa aerodromom i okolnim mestima.

Luksuzne vile, sa venom preko 250.000 evra Vam takođe daju pravo da podnesete zahtev za Tursko državljanstvo, sve dok se obavežete da ih nećete prodati u naredne tri godine. Ovo je daleko najjednostavniji način da steknete državljanstvo ove mediteranske zemlje. 

Naposletku, ovakve vile se mogu veoma lako izdati tokom meseci u kojima ih ne koristite, služeći kao izvor pasivnog prihoda. 

Treba ipak voditi računa o troškovima održavanja i porezu na luksuz, koji mogu biti veoma veliki i neisplativi ukoliko vilu koristite samo za letovanje.

U svakom slučaju, agencija Capitol Estate poseduje veoma široku ponudu luskuznih vila svih vrsta na teritoriji Alanje, a sve informacije možete dobiti preko našeg sajta ili na Vaš email.

Zaključak

Sa dosta nižom cenom po kvadratu u odnosu na ostatak turskog primorja i daleko mirnijim tempom života, Alanja se polako ali sigurno nameće kao odlična alternativa prelepoj ali isuviše prenatrpanoj Antaliji, zbog čega je mi iz agencije Capitol Estate preporučujemo svima koji razmišljaju o nekretnini na turskom primorju. 

Najčešće postavljana pitanja:

Kako do vile u Alanji?

Do vile u Alanji ćete najlakše doći kupovinom preko registrovane agencije za nekretnine. Agencija Capitol Estate, koja svoje sedište ima upravo u ovom gradu, već dugi niz godina pomaže stranim posetiocima i investitorima da dođu do stanovi u Alanji preuzimajući na sebe svu birokratiju koja prati kupoprodaju jednog takvog objekta. 

Koliko koštaju vile u Alanji?

Vile u Alanji su po pravilu dosta jefitinije u odnosu na većinu drugih gradova u Turskoj, a po pravilu koštaju od oko 100.000 do preko mllion evra za najluksuznije objekte. 

Ipak, moguće je pronaći ponešto za svakoga, a porezi i troškovi života su drastično niži nego u Antaliji ili Istanbulu.

Kao posledicu svih ovih faktora, agencija Captiol Estate je u mogućnosti da vam pruži veliki izbor objekata za svačiji džep, a gotovo je sigurno da ćete pronaći nešto što vam odgovara. 

Koje su pogodnosti kupovine vile u Alanji?

Jedna od najvećih pogodnostu kupovine vile u Alanji jeste daleko mirniji tempo života u poređenju sa većim mestima. 

Sem toga, Alanja ima neke od najlepših plaža u čitavoj Turskoj, kao i odličnu infrastrukuturu i saobraćajnu povezanost sa ostatkom zemlje. 

Naposletku, ovaj grad je poznat po svojoj bogatoj kulturi i istorijskom nasleđu, ukusnoj hrani i toploj mediteranskoj klimi. 

Popular locations to buy a Villain Alanya:

Capitol Estate is the Bestreal Estate agency in Alanya who can guide people who are interested in Alanya villas for sale

Since there are a number of beaches in the city, so there can be different locations out of which one is to be chosen for making a house of villa or buying it. 

The most famous locations include: Cleopatra beach, seashore of Mediterranean, Mahmutlar area , Castle of Alanya , Oba , Kestel center, etc. There can be a lot more, out of which the clients can choose according to their choice and a number of other requirements.

Home Prices in Alanya:

There are a lot of luxury villas for sale in Alanya.Some people actually want to buy the Alanya houses for sale, while they are difficult to afford for others. There are a lot of clients in variance who have different requirements and priorities. Some of them want everything to be luxurious while some also have to keep their budget under consideration. The prices of the houses, villas and apartments in Alanya are supposed to be reasonable. However, they vary according to the standard and level of luxuries;moreover, the location and area covered by the house for sale in Alanya.

Luxury villas for sale in Alanya:

You can find a great number of homes for sale in Alanya. The prices of the houses are supposed to increase proportionally with the level of luxury offered in the house. Most of the luxury villas are supposed to be located near some beautiful beaches or other such locations so that the person living in the house can have a sense of being in luxury and comfort. Moreover,there are a number of other things that are also to be noticed. For example,mostly the luxury villas and houses for sale in Alanya are supposed tohave a swimming pool and a beautiful lawn included in the package.

Houses for sale in Alanya with Panoramic Views :

There are a lot of locations inTurkey, particularly in Alanya where the property to be bought is demanded highly.

People meet the agents for buying a new villa for sale in Alanya. 

 Alanya is supposed to be such a place where you must invest your money, since it worth. 

The real estate always tries toprovide and attractive packages to the people who are interested in buying the property over there. Some of the people are like that they prefer their Alanya house over an Istanbul Villa.

Pronađeno 115 Nekretnina na prodaju u Alanya
Sačuvaj stranicu
1234
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: