Vila u Turskoj

Da li ste ikada poželeli da imate sopstevno mesto za odmor na obali Turske? Da prestanete da razmišljate o hotelskim sobama i rezervacijma, i uživate u plodovima svog rada u novom i luksuznom domu na obali mora?

Turska je jedna od najpopularnijih destinacija za turiste iz BiH bez obzira na dubinu džepa, te se sve više naših sunarodnika odlučuje za kupovinu nekretnina u ovoj mediteranskoj zemlji. 

Veličina i cena nekretnine naravno zavisi od imovinskog stanja kupca,ali to ne znači da na tržištu nema luksuznih objekata.  Naša agencija nudi veliki broj vila vrhunskog kvaliteta na nekim od najatraktivinijih lokacija, kao što su Istabul, Antalija i Alanja, ali i širom ostatka Turske. Poslom se bavimo od 2006, a već smo posredovali prilikom prodaje više od 1000 nekretnina. 

Štaviše, ovo je i najisplativija opcija za one koji to sebi mogu da prijušte, budući da investicijom 250.000 evra u nekretnine u trajanju od tri godine stičete pravo na podnošenje zahteva za tursko državljanstvo. 

Kupite vile u Turskoj

Osim mogučnosti da steknete tursko državljanstvo, koja dolazi uz luksuznije objekte, posedovanje vile u ovoj zemlji donosi i niz drugih benefita.

Pored već napomenute udobnosti prilikom boravka na letovanju, vilu možete i izdavati kada je ne koristite, pretvarajući je iz troška u odličnu investiciju. Letnja sezona u Turskoj traje i po nekoliko meseci, a gradovi poput Istanbula su prepuni turista tokom čitave godine, drastično povećavajući mogućnost zarade. 

Ukoliko se odlučite za kupovinu vile u Turskoj preko naše agencije, možete računati na asistenciju prilikom prikupljanja informacija, prenosa vlasništva, kao i svih drugih aspekata uključenih u kupovinu nekretnine. 

Tržište je veoma aktivno i objekti se veoma brzo prodaju, stoga preporučujemo da nas kontaktirate čim pronađete vilu koja vam se dopada. 

Vile na prodaju u Turskoj

Na našem sajtu ćete pronaći veliki izbor vila širom Turske, od manjih objekata sa par spavaćih soba do ogromnih luksuznih vila nalik na palate. Bez obzira na to kakvu nekretninu tražite i koliko ste novca spremni da izdvojite za nju, na našem sajtu ćete pronaći nešto što će vam se svideti. 

Vile na prodaju u Turskoj koje se nalaze u našoj ponudi dolaze sa svom potrebnom dokumentacijom i legalne su, a ukoliko to želite, svaku vilu u našoj ponudi možete obići i videti sopstvenim očima pre nego što je kupite, a troškove obilaska snosi agencija.

Takođe, pomoći ćemo vam oko svih potrebnih papira i pronalaženja dodatnih informacija koje su vam potrebne prilikom kupovine. 

Jeftine vile u Turskoj

Ta većinu ljudi, prva asocijacija na vilu na turskom primorju su ogromne palate koje koštaju i po više miliona evra. To međutim nije uvek slučaj, a u našoj ponudi ćete pronaći i veliki broj daleko jeftinijih, ali i dalje veoma kvalitetnih objekata čija se cena kreće oko 100.000 evra.

Ovakvi objekti su dostupni širom turskog primorja, uključujući popularne destinacije poput Antalije, Alanje i Bodruma.

Jedna stvar koju bi trebalo da imate na umu je da se ovakve vile najčešće veoma brzo prodaju zbog svoje pristupačne cene. Stoga, preporučujemo vam da započnete proces kupovine čim pronađete nekretninu koja vam se dopada, jer u suprotnom rizikujete da bude prodata nekom drugom.

Kao i kod svih drugih vrsta objekata, naša agencija organizuje besplatan obilazak i asistira oko formiranja i izvršenja kupoprodajnog ugovora. Vaše je samo da obezbedite sredstva i uživate u svom novom domu. 

Luksuzne vile u Turskoj
Na suprotnom kraju spektra u odnosu na jeftine vile namenjene da ponude dobar odnos cene i kvaliteta, naša agencija svojim klijentima nudi i veliki broj daleko skupljih objekata. Ove luksuzne vile u Turskoj, na kojima se nije žalio nijedan trošak, koštaju od jednog pa i do više miliona evra, a nalaze se na nekim od najatraktivnijih lokacija u ovoj mediteranskoj zemlji.

Osim toga, neke od ovih luksuznih vila se prodaju zajedno sa nameštajem koji se u njima nalazi i poseduju kvalitetne i lepo uređene placeve.

Naposletku, vile sa cenom većom od 250.000 dolara omogućuju Vam da nakon 3 godine aplicirate za Tursko državljanstvo, što ih čini odličnom investicijom ukoliko imate novca i želite da se preselite u ovu mediteransku zemlju. 

Zaključak

Vila u Turskoj je san mnogih stanovnika BiH, san koji nije tako neostvariv kao što mnogi veruju. Uz pomoć naše agencije i bogate ponude na sajtu možete pronaći vilu po svojoj meri u nekim od najpopularnijih primorskih mesta i imati trajni smeštaj i novi dom u Turskoj. 

Najčešće postavljana pitanja

Kako do vile u Turskoj?

Vilu u turskoj je nabolje kupiti uz pomoć registrovane agencije, jer se na taj način obezbeđujete od prevara i imate stručnu pomoć u slučaju bilo kakvih nesuglasica ili drugih problema. Takođe, agenti će biti u daleko boljem položaju da vam obezbede obilazak pre kupovine. 

Koliko košta vila u Turskoj?

Cene vila u Turskoj drastično variraju u zavisnosti od lokacije i kvaliteta izgradnje, a kreću se od nekih 150 hiljada do više miliona evra. Ipak, može se pronaći ponešto za svačiji džep. 

Da li stranci mogu da kupe vilu u Turskoj?

Nije vam potrebno tursko državljanstvo kako biste kupili vilu u ovoj zemlji. Štaviše, kupovinom nekretnina u vrednosti od najmanje 250.000 evra stičete pravo da nakon 3 godine predate zahtev za državljanstvo, zbog čega se mnogi ljudi u BiH i dijaspori odlučuju na upravo takav korak. 

Prices of Villas for sale in Turkey:

The prices of Turkey villas for sale are obviously different in one region than in other. For example if there is a house full of luxuries and comfort in a very posh area of Istanbul and another average sized house in a less popular region of Turkey, then obviously there will be a great difference in the prices of the two. Mostly the prices of the houses are supposed to be mentioned in pounds on the website where the real estate agents let people know about the different price ranges of the houses in different locations of the country.

Luxury villas for sale in Turkey:

There can be a lot of different people who want to get settled in Turkey or who are already living there and want to buy villa in Turkey. Out of those people, there would also be such people who want to buy luxury villas for sale in Turkey and they want their living places to be just perfect in each and every regard. Such types of houses are more expensive than the normal average sized houses and apartments. They are also supposed to have a back or front lawn and a swimming pool mostly at the front of the house.


Cheap villas for sale in Turkey :

There are a lot of factors that attract the people towards Turkey real estate. Some of the people buy cheap villas in Turkey just because they need a place to live, while the others want to have a perfect location and place where they can live comfortably away from all the tensions of life. Therefore, they choose a peaceful and comfortable place to live and buy a house over there. The lifestyle of Turkey is also such that people, mostly British, get attracted over there due to a large number of reasons.ıf you are searching for a cheap villa for sale in Turkey , I highly recommend looking to Alanya , Antalya and Fethiye areas…

Pronađeno 196 Nekretnina na prodaju u Turskoj
Sačuvaj stranicu
1234
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

  • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
  • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
  • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: