ALANYA, Oba
All Prices
Apartman
Sve
Pronađeno 176 na prodaju u Alanya
Najnovija nekretnina
Najniža cijena
Najviše cijena

Apartmani na prodaju u Obi, Alanya

Istražite naš raznolik izbor apartmana u Obi, vrlo traženom susjedstvu u Alanyi poznatom po svojoj živahnoj atmosferi, izvrsnim sadržajima i blizini plaže. Capitol Estate nudi širok izbor apartmana u Obi, od učinkovitih studio-apartmana idealnih za samce ili parove do prostranih, luksuznih višesobnih apartmana pogodnih za obitelji. Bilo da tražite kuću za odmor, trajno prebivalište ili unosnu investicijsku priliku, Oba nudi mnoštvo izbora koji zadovoljavaju vaše potrebe i preferencije.Pročitajte više

Zašto odabrati Oba za kupnju apartmana?

Oba je izvrstna lokacija za kupovinu apartmana iz nekoliko uvjerljivih razloga:

 • Živahna zajednica: Oba je popularno i među lokalnim stanovnicima i iseljenicima (ekspatima) zbog prijateljske atmosfere i aktivnog života zajednice.
 • Blizina plaže: Smještena u blizini prekrasnih plaža Alanye, Oba nudi jednostavan pristup prekrasnim pješčanim obalama i kristalno čistoj vodi.
 • Dobro razvijena infrastruktura: Ovo područje opremljeno je modernim sadržajima uključujući trgovačke centre, škole, bolnice i javni prijevoz, čineći svakodnevni život praktičnim i ugodnim.
 • Snažan investicijski potencijal: S rastućom popularnošću i kontinuiranim razvojem, Oba je hotspot (žarište) za investicije u nekretnine, obećavajući dobre najamnine i porast vrijednosti nekretnina.

Istaknuti Apartmani na prodaju u Obi

Naš portfolio uključuje raznolik raspon vrsta apartmana:

 • Luksuzni apartmani: Ovi vrhunski apartmani dolaze s premium sadržajima, uključujući bazene, fitnes centre i uređene vrtove.
 • Moderni stanovi na prodaju: Sadrže suvremeni dizajn i moderne pogodnosti, a ovi su stanovi namijenjeni onima koji traže stilski gradski životni stil.
 • Novi apartmani na prodaju: Odaberite novoizgrađene objekte koji pružaju suvremene sadržaje i energetski učinkoviti životni stil.
 • Spremni za useljenje apartmani: U potpunosti dovršeni apartmani spremni za trenutni smještaj, savršeni za kupce koji traže brzo i jednostavno preseljenje.
 • Apartmani na prodaju s planom otplate: Dostupne su fleksibilne mogućnosti plaćanja kako bi se olakšao proces kupnje svim kupcima.

Kako kupiti apartman u Obi

Kupovina apartmana u Obi uključuje jednostavan proces s Capitol Estateom:

 • Inicijalna konzultacija: Raspravite o svojim specifičnim potrebama i budžetu kako bismo vam pomogli pronaći idealan apartman.
 • Istražite popis nekretnina: Pogledajte naš opsežan popis apartmana na prodaju u Obi, kompletiran detaljnim opisima, fotografijama i specifikacijama.
 • Posjeti nekretninama: Zakazujte posjete odabranim apartmanima kako biste procijenili njihove značajke, lokaciju i ukupnu podobnost.
 • Proces kupnje: Naš tim pomaže u pregovorima, pravnim provjerama i svim potrebnim papirima kako bi osigurao uglađen i uspješan postupak kupnje.
 • Podrška nakon kupnje: Nudimo daljnju podršku, uključujući upravljanje nekretninama i usluge najma, kako bismo vam pomogli maksimizirati vašu investiciju.

Jeste li spremni istražiti uzbudljive apartmane dostupne za prodaju u Obi? Kontaktirajte Capitol Estate danas kako biste saznali više o našim ekskluzivnim nekretninama i kako vam možemo pomoći u pronalaženju vašeg idealnog apartmana u ovom živahnom dijelu Alanye.  Naš tim iskusnih stručnjaka za nekretnine posvećen je tome da vas vodi kroz svaki korak procesa kupnje, osiguravajući da pronađete apartman koji odgovara vašem životnom stilu i investicijskim ciljevima. Obratite nam se odmah kako biste započeli svoje istraživanje nekretnina u Obi.

Pronađeno 176 Nekretnina na prodaju u Alanya
Organic Sačuvaj stranicu
1234
Kreirajte upozorenje ili Sačuvajte ovu pretragu
PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

REF BR:

Od:

PREUZMITE BESPLATNU BROŠURU SADA

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam pružio sve potrebne informacije.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Šta se dalje dešava?

Šta se dalje dešava?

 • Čim dobijemo Vaš upit, dodijelit ćemo ga našem stručnjaku za nekretnine.
 • Naš stručnjak će Vas uskoro kontaktirati kako bi Vam dao odgovore na sva Vaša pitanja.
 • Također ćemo Vam poslati BESPLATNI Vodič za kupovinu u znak zahvalnosti!
Capitol Estate
ZATRAŽITE VIŠE INFORMACIJA
'WOW kakva dobra usluga! Veoma sam impresioniran njihovom pažnjom i posvećenosti detaljima.'
Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!Kontaktirajte nas putem Whatsapp-a sada!
Kreirajte besplatni račun sada
i sačuvajte ovu stranicu

i pridružite se više od 14.000 korisnika myCapitol-a

5 razloga za kreiranje besplatnog naloga

Moje omiljene nekretnineSačuvajte nekretnine koje Vam se sviđaju dok pretražujete web stranicu.

Budite prvi koji ćete saznatiOdaberite svoje kriterije kako biste primali ažurirane informacije o nekretninama čim postanu online.

Besplatno putovanje za razgledanjeRegistrovani članovi imaju priliku da besplatno putuju u Tursku.

Sačuvaj straniceStavite sve svoje omiljene nekretnine i članke na jedno mjesto i pogledajte ih kad god želite.

Posebne ponudeBudite prva osoba koja će saznati o popustima i posebnim ponudama.

Pretraži nekretnine u Turskoj po lokaciji
Otkrijte naše najbolje prodavane lokacije: